|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Otvaranje origigi albuma...
kupio sam LP: Meteora i sad kad ja ubacim CD unutra (na XP, Vistu, firške windowse itd. sve živo isprobano) uvijek, ali uvijek izbacuje sljedeće greške redom: znači prvo pokrenem taj start.exe (odnosno on se sam pri autorun-u pokrene) ![]() onda prva greška ide van... ![]() pa još jedna... ![]() i šećer na kraju... ![]() ![]() koji je "problem"? ![]() EDIT: btw. ovo treba biti u "Softverski problemi" ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 01.06.2007. u 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
|
pa kaj niko nezna? ![]() btw. nije do kompatibilnosti...probao na Visti al sad sam na XP-u i isti drek ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Moguće možda da je do neke zaštite na cedeju?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
a kad ubacis u cd player/liniju normalno svira? Jesi probao otvoriti neki cd player na kompu (onaj windows-ov, winamp, foobar) i u njemu otvoriti audio cd? Al nemoj ubacivati u playlist, nego bas idi na open audio cd. Slusao sam par cd-a koji su takodjer imali neki svoj programcic za play na kompu, ali mogao sam ih normalno slusati u cd playeru, ripat ih.... jedino se nisu vidjele track1, track2... u exploreru |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
|
tnx. SPLiFF - dela ovak kad idem "Open Audio CD..." ![]() za videeke mi se fućka (pošto i njih ima na CD-u)... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
/
|
to nisam probal, al btw. kad idem ripat nema mi ni imena izvođača ni pjesme? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
/
|
pa jbg. kaj čovjek sve mora sam...ajme ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Pa ako si dobro izripao ne vidim u cem je problem da tagas fileove pomocu foobara sa freedb-a ili discogsa. Jednom kad imas tagove mozes i imena fileova promijeniti u skladu sa njima sa dva klika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo ga http://www.discogs.com/artist/Linkin+Park http://www.freedb.org/freedb_search.php Nisam skuzio odmah sto je LP: Meteora, kad sam vidio ovo sa start.exe mislio sam da je neki program, a kad sam shvatio da je rijec o muzici zbunjivalo me ovo LP. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
/
|
sve u redu ![]() ![]() ![]() btw. danas kupio jos jedan origigi...posto sam ovisan o legalnim CD-ima... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|