|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
MS ISA server
Ovak, zanima me ako ko zna jel na ISI ima opcija da se sam skine s neta nakon idle tima od npr. 5 min. Onaj dio u internet opcijama ne radi pošto to sve ide preko dial up na ISA serveru a tamo nema ni riječi o diskonektu. Već me to stvarno pomalo živcira... I ak je neko radio več na njoj da mi pukne par korisnih savjeta u vez nje. Pomalo se probijam al mi neke stvari još nisu jasne. BTW, pre neki dan hodam po Super konzumu u Španskom, pogledam na par blagajni na kojima se odlogirani user kad ono iznenađenje - vrte se na Red Hatu. Nemreš vjerovati... komplet sistem u konzumima je izgleda na Linuxima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Problem ti je u DNS-u. Nešto si krivo podesio. Mogao bi ja tako do prekosutra. S tim sam se klao 2 tjedna dok nisam namjestio ali je bilo malo kompliciranije. Moraš malo više o tome napisati da bi znao o čemu pričamo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: MS ISA server
Citiraj:
Konzum je prešao na Linux negdije ovog ljeta - za sada u velikim centrima, a do sredine slijedeće godine očekuje se potpuni prelaz i malih trgovina.... - Izvor - Mrež@ od 11 mjeseca.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|