|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Preporuka MP3 playera?
Znam da ima već jedna tema vezana za mp3 playere ali ništa mi tamo nije pomoglo da se odlučim pa onda da otvorim novu. Tražim se mp3 player koji bi zadovoljio jedan od sljedećih mi uvjeta: -lijep dizajn -barem 1gb memorije -dugo trajanje baterije -kvalitetna izrada kučišta mp3 playera -ne mora biti neka marka,ali njima ipak najviše vjerujem(iriver,creative,apple,sony itd) -cijenovno do nekih 800kn. Kao USB stick ne želim jer mi smetaju one kapice kao se miču. Pa ako ima neka dobra duša da preporuči? ![]() p.s.Nije važno iz koje je trgovine.Samo mi je važno da onaj koji preporučuje ima iskustvo sa tim mp3 playerom ili je čuo dobre stvari o njemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Sony NW-E003 Li-Ion baterija, autonomija do 25 sati, iskušano. Dizajn- pa to je Sony ![]() Kvaliteta takodjer nije upitna. Nema kablova, direktan usb. Jedino što bi te moglo smetat je limiter jačine zvuka za Europsko tržište, ali skužio sam da je to super stvar za očuvanje sluha, barem mog ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
...carpe diem...
|
da.baš sam ga gledao i čini se po karakteristikama kao odličan player. ali zanima me kakav je u radu ? (baterija,kvaliteta izrade, prebacivanje pjesama sa kompa itd...) možda preporuka nečega od proizvođača Creative, iriver ili nešto drugo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
---
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
meni je sasvim ok, dobar, ima dosta veliki ekran (na početku ti se čini kao mali, ali kada staviš neki spot ili film, vidiš da je pregledan, VELIKE REZOLUCIJE, PUNO PIXELA), prebacivanje s kompa ide normalno (čak štoviše i dosta brzo naspram nekih USB-ova), nije raspoređeno po folderima, samo ne smiješ dirati jedan folder u kojem ti je cijeli "program" za sučelje i to sve, može služiti za prijenos podataka, ima radio, mikrofon, a baterija ti sve ovisi jel slušaš pjesme, gledaš vide-e etc... sve u svemu, ODLIČAN JE!!! samo, treba ti za videe programčić koji prebacuje avi, mpg, mpeg i ostale u .amv ili .mtv jer očitava te formate, ali taj program ti je besplatan i za skinit sa neta, a ima par megabajta (2-3) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
...carpe diem...
|
MS mi se čini kao ok player,ali ipak vjerujem provjerenim proizvodima. imam jedan Creative već nekih 2-3 godina i fakat je odličan mp3 player,ali zbog jednog pada na beton mu je prestao funkcionirati ekran.(a i vrijeme je da promjenim mp3 player) ![]() Mene nekak ovi privlače cijenom i izgledom pa recite ima li tko iskustva sa kojim : Iriver T60 , 2048mb - LINK Creative Zen V Plus , 1gb - LINK Sony NW S205F/B , 2gb - LINK iAUDIO T2 , 1gb - LINK Ovi su mi ovak relativno ok,ali ak nešto ima još nekaj preporučit neka to slobodno napravi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
---
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Moj glas ide Iriveru s obrzirom da se stvarno puno toga dobije za nepreviše love, a i sam razmišljam o njegovoj kupnji...
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
---
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |