|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Logitech M-BT58 Blue Edition :D
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Uf nice, jako lijepo izgleda, bolje od ove crvene. Odkud uputstva za to i preko čega si ga clocknuo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
80286
|
Upute su mi 4 godine srednje elektrotehnike ![]() EDIT: Evo jos par slika za tutixa i ostale ![]()
Zadnje izmijenjeno od: rams. 09.05.2007. u 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hehe, to odavno želim napraviti, ali nigdje ne mogu naći ultra bright LED-icu, grrr... Svaka čast, sad znam kako će otprilike izgledati. ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
80286
|
Ja koristim obicnu platnenu podlogu za 10kn plave boje i mis radi identicno, jos nisam primjetio nikakvu promjenu u radu. Inace lakirani stol mozda i nije bas idealna podloga za opticki mis jer je reflektivan, dok za lasera nema problema. Inace ta LED-ica iz upaljaca je ultrabright ![]()
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Znam, sad imam podlogu koja me poprilično živcira otkad sam promijenio stol jer sam uvijek radio bez podloge... ![]() A gdje kupiti fucking upaljač? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Super izgleda,odlicno meni je zelja to napravit jer super izgleda i obozavam plavu boja puno bolje nego crvnea!steta sto nema kupit sa plavom bojom gotov pacov!! Koliko si platio tog pacova Logitech?? koja je razlika izmedju ove normalne crvene i te iz upaljaca plavih mislim u kretanju misa?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Ja sam svoj platio oko 70 kn u Ve-milu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Upravo sam i ja to planirao napravit na svom štakoru ![]() Upaljač imam, lemilica čeka, samo da nađem vremena ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
I ja sam svoj misek "modao", samo promjenio ledicu, isto plava-platio ju 9kn u chipoteci. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
Može i IR LED-ica, ljudsko oko je ne vidi, ali je vidi senzor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
80286
|
Nemrem vjerovat, ajde dobro, rastavit cu neki daljinski stari i ubacit IR diodu u jedan mis i vidit hoce sljakat ![]() EDIT: Ali plava je vise eyecandy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() stavim ja slike ako ne smeta kreatoru threada kasnije, takoder plavi led ali ima i vibru ![]() za sve ostale boje LEDica teba obavezno uzeti ultrabright inace nema teoretske sanse da ce raditi.
![]() |
![]() |
#19 |
Avocado
|
evo bas sam se sad malo zezo s ovim svim ![]() prvo slike trusta, sa vibrom, kojeg nazalost nisam sliko kad je upaljen, slican je ramsovom, al se barem vidi kako je napravljeno: ![]() ![]() dojadila mi crvena plain boja razera: ![]() pa sam uzo iz upaljaca ko i rams jednu ubright LEDicu i pootvaro razera i sve slozio: ![]() ![]() ![]() ![]() i na kraju dosadnu zelenu power on ledicu na kucistu zamijenio isto plavom: ![]() sve to u stvarnosti zgleda puno bolje, ovak mi kotacic zgleda narancasto a zapravo je lava crven...
![]() |
#20 |
Premium moderator
|
Pitam kao Domy, od kud vam upaljači?! ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Avocado
|
ja sam i svoje teskom mukom skupio. frendovi koji puse znaju imat nekad takav upaljac, pa im ja donesem neki drugi u zamjenu ili kad se strose onda zicam ![]() inace reko mi frend iz stenjevca da tam kod njega u kiosku ima, treba samo naletit na posiljku kad imaju. ne znam sto da vise kazem di da nades...
![]() |
#22 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium moderator
|
Thx dečki, potražit ću par upaljača ![]() Razer, ako ne nađem, javit ću ti se ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Avocado
|
![]() |
#26 |
80286
|
Ma sve u redu, imam ja jedan jos mis stari, ali nemam IR diodu pri ruci da isprobam, trenutno su mi svi daljinski uravljaci u upotrebi ![]()
![]() |
#27 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
EMP moderator
|
Ja sam našao gdje ima... Kome treba? ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
.
|
Čudno mi ovo, vi u velegradima jedva nađete te upaljače, a mi tu u ''zabitima'', na svakom koraku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
to sam i ja prvo pomislio xD |
![]() |
![]() |
|
|