|
![]() |
#1 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Trebam program za crtanje...
...namještaja. Probao sam Interior Design 7.5 ali on je pretežno za crtanje soba pa ubacivanje objekata. Meni treba program u kojem mogu od raznih dijelova složiti npr. radni stol s kojim se mučim. Želim stolaru dati gotovu sliku sa dimezijama kako da mi napravi radni kutak ![]() Thnx na odgovorima.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
paaa bilo koji CAD program koji inace sluzi za izradu tehnicke dokumentacije. recimo AutoCAD, Solidworks, CATIA, Pro/Engineer, SolidEdge, niti jedan od njih nie jednostavan za naucit...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
heh baš mi se ne da potrošiti mjesec dana da se naučim raditi u AutoCad-u da bi nacrtao jedan stol (ne kažem da mi iskustvo ne bi koristilo)... @Big Guy Google sketch up nema 3D prikaz gotovog objekta a to mi je bitno. Dečki sorry na kasnom reply-u ali bio sam na putu pa.... Thnx još jednom.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Kako nema nisam baš siguran u tu tvoju teoriju ali ako nemože onda lijepo printscreen i imaš 3d ako želiš možeš si lijepo i copirat tako da ti ostane samo slika predmeta pa sad ti gledaj. I da izašle su nove tablete sa kojima svladaš svaki program u 15 minuta. Ako nešto želiš dobro napravit zagrij onda stolicu i nauči kako se u nečemu radi bez muke nema nauke. Ili ustvari daj nekom od nas da ti to nacrta.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Cuj, ak ti taj tvoj stol nie kompliciran, ja ti to napravim, naravno ti mi posaljes skice, pa prema njima dobis stol. Ak oces samo prikaz stola s osnovnim dimenzijama, tj gabaritima, ondak ok, al ak bas oces do u detalja s sarafima i tiplima, ondak za to neam cajta, a tak i tak to bi moral stolar znati kak se dela.... naravno sve to uz neku kompenzaciju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|