|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Bandridge wireless network adapter
Pozdrav! Trebal bi drivere za Bandridge wireless network adapter (CWN1002G) PCMCIA karticu. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Evo, iz sveg srca ti preporučujem ovu stranicu: www.google.com Ima svega...od kuhinjskih recepata do kako napraviti home made bombu od pepsija, kikirikaija i mentosa....uključujući i drivere za mrežne kartice! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Joj, baš ti hvala kaj si podjelil tu stranicu s nama ostalima! ![]() Dakle, ako neko ima te drivere doma, ili zna stranicu di bi se mogli skinuti, molil bi da posta tu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Pa dobro te "opralo", nemože se uvik sve na gotovo. Eto, ovaj put sam dobre volje pa ispod imaš rezultat. Potraga je trajala cilih x min. Bandridge CWN1002G driver |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
okej, zašto taj link daje 404 error? možda iz istog razloga iz kojeg je meni davalo jutros? jer je proizvođač preuredio stranice i više ne postoji downloads sekcija? a driverguide (najveća baza drivera) nema dotični driver? jutros sam skoro pola sata potrošio na traženje drivera samo zato što je čovjek ovdje pitao jel netko možda zna gdje se mogu naći. i nisam ništa odgovarao jer ništa nisam ni našao. a vi mu ovak bahato odgovarate bez da uopće provjerite? ili još gore - bez da nikky klikne na link i provjeri dali možda čovjek zaista zna o čemu govori? i baš ste si super s takvim odgovorima? šarlatani. @nikhorva... probaj se registrirati na proizvođačevim stranicama. mislim da im ne radi (meni još nije stigao odgovor), ali vrijedi probadi. proizvođač ima jedan drugi site... nekakav trainig center gdje postoji i downloads sekcija, ali je isključivo za članove. tak da ono... sorry m8.
![]() |
#6 |
Moderator
|
OK, slažem se da smo možda malo prerano graknuli na čovika al nije bilo namjerno. Više zbog toga jer se ljudi niti ne potrude potražit nego ćekaju na gotovo. Što se tiće Bandrige sajta, toćno je da nešto mućkaju sa istim i da li slućajno il namjerno izbačena je download sekcija. Google ga je još nudio, valjda iz svog cache - a. Kad sam pisao gornji post direktni download je provjereno još radio (da sam znao bio bi spustia na svoj komp i sad bi bio dostupan). Sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
@horza... Hvala, registriral sam se, al isto još čekam. @Nikky... Nije da se nisam trudio tražit, probal sam. I download nije radil kad sam probal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
evo sad sam provjerio i archive.org i pogodite što... stranica im je neaktivna već poduže vrijeme... ali sam iskopao što čovjeku treba... evo link http://web.archive.org/web/200602031...G/CWN1002G.zip ako link slučajno ne radi, skinuo sam ga na komp pa se slobodno javi... update... gornji link mi je skinuo arhivu bez zadnjeg bajta, tako da je oštećena. nemam pojma jel to neka politika web archive-a, ili nešto drugo, uglavnom... arhivu nemam na kompu.
Zadnje izmijenjeno od: horza. 14.05.2007. u 20:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Write in ©
|
Evo i ja potroših petnaestak minuta tražeći po stranicama (uglavnom ruskim ![]() Pa evo da i ja ponudim par riješenja. *Probaj na news grupe. *Probaj preko nekih P2P programa *Ako baš nikako ne možeš naći, nabavi novi NIC po mogućnosti sa boljim supportom. ![]() ------------------------------------------------------------------------- Koji OS imaš? edit:tek sada vidjeh horzin zadnji post. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Evo analiziram tu arhivu šta ju je horza dao i kod mene se oštećena skida, al bar vidim dir i file unutar. U samim golim drajverima se nalaze: mrv8335.inf - 13/10/04 - 10.462 MRV8335XP.sys - 13/10/04 - 260.096 Po tome ispada da je bazirana na Marvell - ovom čipu. DriverGuide ove fajlove pronalazi u ovoj (mrv8335wireless.zip) arhivi. Na drugom sajtu spominju da je Linksys - ova verzija WPC54G ver. 5.x također bazirana na istom čipu, info, file: wpc54gv5.zip. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
Puno hvala na trudu, radi s tim driverom! Isto tak hvala na trudu i Horzi, i Stričeku! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Write in ©
|
|
![]() |
![]() |
|