|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
sony ericsson softverski problem
Kako se dođe do detalja za mobitel u sony ericssona, konkretno k 610i Znam da ima neka kombinacija tipki, ali sam zaboravio koja je ![]() Detalji, aka, sve moguće osobine, softver bla bla NE onaj phone status, to je bzvz ![]() Zadnje izmijenjeno od: stipe_k. 13.05.2007. u 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
|
bravo thx ![]() da malo izmijenjim pitanje kad sam ovo saznao Stavio sam novi softver za k610i, sruši se svaki put na 92%, ali piše da je updejtan, nakon prvog puta što se srušio. Ali, ima par problemčića. Jedini bitan je da se pozadinsko svjetlo, nakon što se prvi put ugasi u stanju za čekanje, više ne pali. Shema da zaključaš i otključaš tipkovnicu radi samo da da neko slabo svjetlo, ali prava jačina svjetlosti se ne može dobit osim da svaki put ulaziš u postavke i pomakneš brightness +/- Psotoji li neki način za skidanje stare verzije softvera za K610i jer mi ovo stvarno pravi probleme... Ono, sve je ostalo super, ali da svaki put idem u postavek za brightness, nekako mi i nije privlačno :P Ayone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Za to ćeš morati čekati da ti netko drugi odgovori! Ali nebi škodilo da odneseš mob kod nekog unlockera i da ti on fino stavi novi soft i riješi problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
sa SEUS-om sam i s***o stvar ![]() Zadnje izmijenjeno od: stipe_k. 13.05.2007. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ako je mobitel kupljen u hr i ima garanciju (a svi k610 ju jos imaju) skoci do servisa: EM Servis Centar d.o.o., Planinska 2, Zagreb, broj tel: 01/5550320 tamo ce ti ga sredit besplatno, jer software smijes sam mjenjat.
![]() |
#8 |
Premium
|
hvala na informaciji, garancija mi nije pri ruci trenutno, ali bit će u par dana Mislio sam sredit nešto na brzu ruku.. Ali bolje dat nekom ko se razumije bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Eh u EM-u je i moj bio, jos sam ja bio nesta cacko po mobu prije ngo je isao na servis i kad sam ga dobio nazad pisalo je da je neovlasteno otvaran, ali da je servis bio gratis taj put. Tako da izgleda da su decki tamo stvarno oke.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|