|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Mouse za laptop
Malo sam gledao i Logitech V200 mi se čini ok. Košta nekih 260 kn. Ima tko kakvih iskustava sa ovim mišem i ima li tko kakav drugi prijedlog možda? Trebao bi bit bežični jer mi za laptop nije baš praktičan žični glodavac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Mis inace solidno radi i poprilicno je precizan za neki ne previse zahtjevan rad,ali ima manu da mu dugo treba da se spoji i zna zastekat tu i tamo s konekcijom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Pogledaj si malo A4-Tech. http://www.pc-shop.hr/proizvodi3.asp?Kat=B02
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Imam par dana V200 i ugodno me je iznenadio. Čak su u paketu bile i 2 AA Duracelke baterije. Lijepo smišljeno spremanje USB adaptera na miš. Garantiraju da će baterija raditi 1 godinu, ako se koristi 8 sati dnevno. I 5 godina normalna garancija na elektroniku. Provjereno kod frenda koji ga svakodnevno koristi 8 sati na poslu i baterije već drže 10 mjeseci.
![]() |
#7 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Mouse Logitech VX revolution cordless
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
ok.imaš pravo je dvostruko skuplji ali dugoročno če se isplatit.ne kažem da je v 200 loš dapače takvog sam mišljenja da je svaki logi mrak počevši od b58 pa sve do mx revolution.ako je veća cijena što se tiče logija znači da je i bolja kvaliteta.too mogu potvrdit svojim mx-1000 koji je nebrojeno puta u naletu adrealina padao sa stola visine cca 1m i niš mu nije bilo i to u periodu od nekih 20 mjeseci.dan danas izdrži bez problema i do 2 tjedna bez stavljanja u stalak tj. bez punjenja.btw platio sam ga 559kn i savršen je.eto opet ponavljam dugotrajno se isplati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
meni je dobar onaj logitech lx7 pa ga pogledaj na logitechovim stranicama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
I tu svi predlažu, a bez da čitaju... kupio sam miša! @BOGDO- nemam iznenadne napadaje adrenalina tako da će mi i V200 bit sasvim ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|