|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
AMD Powernow
Imam laptop u kojem je nutra procesor Amd athlonxp-m 2000+ i ima via čipset Dali postoji program s kojim mu mogu smanjiti fsb ili množitelj da radi na manjem taktu, ali baš htio npr staviti da radi na 600mhz i onda neka tak radi stalno radi štednje baterije, a ne da mi powernow cijelo vrijeme mijenja takt? Dali možda usput znae koji program s kojim mogu smanjiti brzinu vrtnje ventilatora? tnx.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mislim da brtinu ventilatora mozes smanjit sa speedfanom, a sto se tice mnozitelja i fsb ako nemas u biosu pokusaj sa clock genom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Smanjiti FSB ne buš mogao, ali voltažu i množitelj da - RMClock utility FSB smanji sa clockgenom, iako to u pravilu nije potrebno (samo dirigiraj sa multy-jem i voltažom). Ima i onaj jedan - SpeedSwitchXP mislim da se zove, nino5 ga je koristio. Malo proleti kroz ovaj topic: http://forum.pcekspert.com/showthrea...063#post596063 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Koga treba podmititi? ![]() EDIT: Ma kaj bi bilo teško za čitati. Sve fino piše i sve je objašnjeno. Jedino ako tebe osobno smeta kakav detalj u svezi izgleda, ali to su tak i tak sitnice. Zadnje izmijenjeno od: McG. 15.05.2007. u 18:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
|