|
![]() |
#1 |
GTI fan
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() Ovako! U pitanju je NFS MW,kad dođem na online i pronađe mi sve servere...kliknem na jednoga i connectam se...sve tece dobro ali onda na startu pocne stekati i kroz cijelu utrku mi na nekim mjestima zastekava pomalo,neznam kaj je! Nebi postavil ovo pitanje da mi prije 1 mj sve islo ko podmazano! Inace spajam se s dial up modemom i ostali igraci s kojima igram isto imaju dial up modeme i njima je sve normalno! Pomagajte.......!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
hmm, mislim da je problem u dial upu..prespora veza? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čitajte s razumijevanjem... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Kolko sam skonto na mene se odnosi... Prvo, pročito sam dobro kao i prvi put s razumijevanjem al mi je jednostavno palo na pamet igra. Zašto? Walbandon predložio za dial-up a ja sam reko za igru tek tako da izuzmemo i to. Vidim ja da je PredatorR32 reko da ne bi postavio to pitanje a prije mjesec dana mu je sve glatko išlo. Pomislio sam odma na to da je nešt prčko van igre iako bi pretpostavljam to i napiso...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|