|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Razer DaimondBack
Zanima me ima li ko ovaj mis ili zna li ko kakav je. Cijena mu je ispod 300 kuna. Ako je dobar zao mi je dat jos 100 kuna za logi 518 koji mi je masu ruzan, a copperhead mi je skup. Uglavnom od misa trazim da dobro lezi u ruci, da je osjetljiv (navika san skoro uopce ne micat ruku dok radim), da cool izgleda, da je napravljen od nekog normalnog materjala koji se nece trosit i na kojem mi se ruka previse znojit. Uglavnom mi sluzi za COD i surfanje netom. Svi razerovi misevi mi cool izgledaju, a za ovog nisan siguran kakav je u performansama jer na forumu niko nije nista govoria. Uskoro ce doc i deathadder u HR, a on mi je skroz super pa ako neko zna kakva ce bit cijena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ovako u ruci ti prvih tjedan dana lezi za****c, nemozes se naviknut, a onda kad se naviknes, nemres prec na drugi mis ![]() osjetljiv..itekako, ako ga stavis da radi na 1600dpi, jos accel..dovoljno ti je da pomaknes mis 1 cm i preci ce preko cijelog 17'' monitora...no tolka osjetljivost je perverzija i ja vjerujem nitko ne koristi sto se tice materijala, napravljen je od dosta cvrste i kvalitetne plastike, a sastrane imas gumu sirine 2-1 cm...uglavnom materijali su jako dobri tako da ni tu nemozes pogrijesit sto se tice znojenja...to je jedan veliki minus, nakon 2-3 sata intenzivnog CoD-anja ![]() i da, izgleda jako cool ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi ga...neces pozaliti. Definitivno bestbuy glodavac. Savrseno precizan, brz, dobri drajveri, fora design....jedina mana su mu po meni bocne tipka koje su premale i ne bas najbolje smjestene,al meni je sve drugo savrseno. ![]() Pozz
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|