|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
(riješeno) Plavi display!
Evo par screen shotova oko problema pa i sami pogledajte! ![]() ![]() ![]() Mislio sam da je problem u ramu ali se nakraju spostavilo da nije. Neznam mozda da promejnim graficku! MOlim da mi pomognete. Ovaj display se javi u pola rada tako da moram gasiti komp. U igrama u, normalnom radu, programu, cak se desilo jednom pri podizanju sistema! P.S. slike su sa mobitela al se ipak moze procitat kolko tolko! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Jel imas mozda instalirani Alcohol 120%? Pogledaj malo tu sto pise http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nije to u pitanju imam demon tool ali prije instalacije demon toola mi se to javlja. A za demon tool ono sto se service upali ima jedno rjesenje tako sto se ode u control pannel i tamo nastima regional setting and language i pod tabom advance stavi US umjesto te drzave, i nakon insalacije demon toola sve ce biti ok!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
ups nisam vidila da vec ima ovaj topic ![]() uglavnom, i meni se javlja to, tocnije 0x0000007A: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR i 0x000000F4: CRITICAL_OBJECT_TERMINATION prije bi ga stalno morala restartat a sad ga ne mogu uopce upalit ![]() ako tko zna kako bi ovo mogla rjesit bila bi mu jako jako zahvalna |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
I za drugi isto tako...
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ja sam rijesio problem tako sto sam skino najnovije drivere za maticnu, a problem je bio do drivera za zvuk, pokusaj mozda pomogne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|