Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.04.2007., 00:00   #1
Doom
Émile Flournoy
Moj komp

Doom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Problem sa K750i driverima

Mobitel spajam preko usb kabela na laptop i koristim my phone explorer za kopiranje slika, uređivanje imenika...
Od zadnje reinstalacije originalnih Windowsa xp imam mali ali iritatan problem.
Drivere za usb kabel instaliram isto kao prije ali kada dođe do instalacije dijela drvera za memory card nenalazi driver i nalkon toga ne samo da nevidim karticu nigdje na kompu nego mi nerade ni usb stickovi na laptopu. Isto traži driver i nenađe ga. Probao sam par puta reinstalirati windowse, tražiti drugi driver za usb kabel na internetu, gledao removable servis koji uredno radi, pokušavao reinstalirati drivere za matičnu, kopao po disk managementu u windowsima i svejedno no luck. Kartica u mobitelu radi normalno, i mobitel prolazi sve servisne testove.
Nakon što snimim windowse sa recovery cd-a moram particiju prebaciti u ntfs i kod zadnjih instalacija windowsa je nemogu konvertirati sa Acronis disk director suitom niti partition magicom nego je konvertiram iz comand prompta. Ostali programi za konvertiranje izbace neku poruku i neidu dalje.
Moguce da se instalirao neki virus i korumpirao mbr na disku ali neznam kako jer ni nod ni anti spyaware programi nisu ništa detektirali. Čak sam jednom pržilicu zatekao u pio modu u kojeg ju je nešto potiho bacilo. Sva sreca da sam odmah skužio i izbacio cd dok ga još nije stigla zašpinati.
Doom je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2007., 05:13   #2
Doom
Émile Flournoy
Moj komp

Doom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
MBR je bio problem.
Prije nove instalacije windowsa sam kroz recovery konzolu popravio mbr i sada sve radi kao prije.
Doom je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.05.2007., 22:06   #3
Mmaxi
Registered User

Datum registracije: May 2007
Cool Sličan problem

K750i imao sam sve instalirani ps sutite i drivere za usb radilo je sve ok.
Ali nakon sistem restora i još svačega te ponovne instalacije ps suite i drivera sa se cd a, čim spojim mob na usb iskače (run a dll as an app) windows error prozor te su ovi uključeni u grešku

C:\DOCUME~1\Marinko\LOCALS~1\Temp\WER0ea5.dir00\rundll32.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Marinko\LOCALS~1\Temp\WER0ea5.dir00\appcompat.txt

Što god probam uvijek izbaciva isto reinstaliranje,reboot,hardwear menager itd.....

Znam da je neka zbrka sa ovim preklapanjem ili slično na kompu. dodan je i linux debian sa grub loaderom ! ?

Pomoč !
Mmaxi je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno