|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
GOM player - problem
Problem je taj što bilokaj da pokrenem na njemu neće mi prikazati sliku već samo zvuk. A kada onda otvorim nešto u Winamp-u ili WMP-u onda mi pak oće raditi. Stvarno ne znam u čemu je problem,ali slika mi se nikako neće prikazati. Pa ako netko zna neko rješenje ili? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
probaj iskljuciti njegove ugradjene codece. Preferences --> Others --> Codec. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...carpe diem...
|
a koje da isključim? ima ih mali milijun. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...carpe diem...
|
ne ide ni tak kak si ti rekao. sve sam isključio pa onda one koji mi ne trebaju i dalje nema slike. možda još neko rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
...carpe diem...
|
moram dignuti gore kak bi se zamijetilo. ![]() zanima me dali možda to ima veze sa VGA driverima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
pa VMR9 je valjd noviji? Uglavnom, ne znam zasto ti ne sljaka overlay. Iako, meni je na VMR9 prilicno bolja slika, ostrija, ali mi film trza. Ne trza cjela slika, nego se primjeti kod sporih pokreta... hm, kak da objasnim, kao da ima premalo fps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
...carpe diem...
|
stvarno ne znam ni ja zašt mi ne šljaka Overlay. ak netko možda zna nešto neka slobodno kaže? ja sam si isto stavio na VMR9 i sve mi glatko ide.budem probao i sa VMR7. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
e vidiš, ovo i kod mene, i jako iritira. ali trzucka samo kad gledam preko tvouta, a na kompu ne trza... ali je za***, što ja geldam sveko preko tvouta... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
kalixius, gabre, jel imate ffdshow ili neki drugi pack? Ili sve posebno? Ja sam stavio onaj Vista Codec Pack, ali sjecam se da mi je trzalo i na XP-u, samo sa ffdshow instaliranim. @Storm: taj directx output bi bilo VMR7 i VMR9 po nekoj logici? Recimo, VMR9 je dx9, a ovaj 7 ![]() btw. kak mos gledat tak ruznu sliku :P 1, 2 - 56k warning ![]() Zadnje izmijenjeno od: SPLiFF. 15.05.2007. u 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
...carpe diem...
|
stvarno ne znam u čemu je problem sa tim GOM playerom. budem poslao mail njihovoj stranici pa da potražim pomoć. a da to tada ću koristiti VLC player ili Windows media player Classic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
...carpe diem...
|
zato kaj mi kvaliteta slike nije ista sa VMR9 i sa Overlay. puno je bolja sa Overlay. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|