|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Kako da sakrijem folder na USB sticku
Treba mi da jedan folder na USB sticku bude nevidljiv tj nedostupan svakome osim mene ali uz jedan uvjet, da kad taj stick uključim na bilo kome compu također da bude nevidljiv. U tu svrhu skinuo sam jedan program "hide my folders" ali nikako da mi uspije da na sticku sakrije bilo koji folder. Ili ja nešto krivo radim ili on to ne može. Ima li neki drugi program koji to može |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Zasto jednostavno ne stavis da taj folder bude hidden i stavis "Do not show hidden files and folders"... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Hoću da bude samo nevidjiv. Probao sam program "Hide folders" ali on sakriva samo foldere sa HDa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() a uz to i tražilica ti nađe takve sakrivene foldere tj. ono što je u njima. zato ja to sve bubnem u rar pa neka netko pokuša otvoriti. jedino može pogledati u kojem su formatu ti fajlovi i to je to. ps. ovo je moj ljubilarni 100-ti post. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
moj glasi isto ide za rarane datoteke s passwordom ![]() inace jednom sam koristio neki program za zaključvanje foldera testno sam zaključao folder od cca 50gb mp3ica te se kasnije nije dao otkljulčati iako znam da je password bio 100% točan ![]() riješio sam problem tako da sam jednostavno napravio rename filea iz "mjuza" u "mp" te se tada dao otključati od tog događaja ne koristim nikakve programe za zaključavanje foldera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|