|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Rezolucija na LCD-u
Imam HYUNDAI B91D,odličan je monitor,ali sada prije pola sata kad sam ga prikopčao na drugu kantu sa Radeonom X700 (preko DVI kabla kojeg cijelo vrijeme koristim na svom kompu i 6800) nisam dobio sliku,da bi stvar bila gora kad sam ga ponovo spojio na moj komp nije ni onda dao sliku,nakon malo skidanja kabla pa puhanja pa iskapčanja struje proradio je. E sad dolazi ono najčudnije..... Kad mu želim promjeniti rezoluciju on mi nudi 800*600,1024*768 i pazite sad 1440*768 i 1528*955 što nikada do sada nije nudio,a nativnu 1280*1024 NEMA!!!! Pokušao sam sa reinstalacijom video drivera ali nije pomoglo. Nemam 15 pinski analogni kabl da sa tim isprobam,ali mislim da tu nešto opako smrdi. Jel ima neko sličnog iskustva? Jel DVI kabl može stvarati takav problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Stavi driver od monitora.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Prikljuci ga drugim DVI ili VGA kabelom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Kako ti racunalo ne moze prepozati monitor kad ga spojis preko DVI-ja, rekao bih da je caka u DVI kabelu - ili je on pokvaren ili te gnjavi DVI konektor na monitoru ili je otisao neki sklop preko kojeg ide (samo) DVI signal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Nije do DVI kabla,probao sa drugim i isto ne radi. Custom resolutions u nvidia control panelu kaze da 1280*1024 nije podrživa. Biti će da je za sve kriva X700, koja se ispostavila neispravna, jer ti problemi su počeli nakon što sam monitor preko DVI spojio na nju ![]() Hvala svima na pomoći, ali monitor ide u servis, pod garancijom je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
ne posuduj kartice od tzv. prijatelja i sad budi pametan i nemoj slucajno posuditi monitor od njega... ![]()
![]() |
#10 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|