|
![]() |
#1 |
Guest
|
Modem-telefon
Daj mi recite za neki program s kojim mogu telefonirat preko modema sa mikrofonom i slušalicama. S modemom koji sam kupio nisam dobio nikakav software. Prijedlozi i adrese odakle da skinem i tako to... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
nitko ne zna? shame on you!! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ja sam to daaaavno prije radio s externim voice modemom. software je bio SuperVoice .. zastario, ali funkcionalan. ali jedan bed... kada sam direktno ukopčao sluške i mic u modem pojačanje je bilo preslabo, tak da sam: 1)uštekao mikrofon u mic od PC-a 2)uštekao slušalice u zvučnike od PC-a 3)spojio ulaz na modemu (MIC) na izlaz od PC-a (trebao je kablić i adapter 3,5m-->2x3,5ž) 4)spojio speaker izlaz iz modema na line in od PC-a (također treba kablić) i sve je super šljakalo jer sam sve volume mogao podešavati i pomoću modema, i dodatno ih pojačavati pomoću PC-a. guba stvar... pogotovo ako imaš neku bolju zvučnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
daaa.... i ja sam imao externi prije modem, i s njim Super voice! I ja sam s tim radio. Ali me zanima kako to mogu radit sad sa ovim internim modemom? i s kojim softwareom? |
![]() |
![]() |
#5 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
imam ja nes al doma pa sad se nemrem sjetit kak se zove, no skinuo nedavno to frend i veli da radi...ja jos nisam isprobao no nadam se da ce radit (naravno planima isprobat uskoro) pa veceras cu javit ime... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Bio bih ti zahvalan MNOGO.... izvukao sam iz neke kutije mikrofon, pa bi se s tim iša malo zekati.... ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
sry imo sam problema sa modemom ili carnetom, vise ni sam nezam ko je kriv evo ovako program se zove Skype, sad nisam siguran jel to cijelo ime no ja imam verziju beta 0.94, potrazi u googlu ili negdje sigurno ces ga naci...ovo sta ja imam je oko 3 MB... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Si ti siguran da s Skype-om mozes zvati tel brojeve jer koliko sam skuzio to gabora i interesira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() čuvaj se ![]() ![]() imaš pravo, sa skypom se koliko sam vidio ne može zvat fiksnu liniju, jel, kužite. Jedino kad si online. Treba mi nešto kao onaj stari supervoice... kojeg više nemam instalaciju... |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |