|
![]() |
#1 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
HP Compaq nx6310 - zvuk problem - HD audio bus
Kao prvo pozdrav, kao drugo znam da ima tema i to ispod moje sa slicnim problemom i jos mnostvo njih na netu ali meni nista od toga ne pomaže... Dakle laptop je OVAJ i digo sam gore WIN i sve potrebno no driveri za zvuk nejdu nikako... Dakle kad pokušavam instalirati ADI SoundMAX HD Audio Driver javlja se greška "The HDA Audio bus driver is required and not found". Naravno da sma prije instalacije toga instalirao Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio (sp33867) ali kad to instaliram ne dobijem nista iako bi u tom paketu trebap biti taj driver kod mene ga nema... instalacije krene i on nesto instalirava i onda "nestane" ne javi mi da je gotov sa insalacijom i tako za svaki pokušaj i pokušaj sa drugim istim fileo ponovno skinutim s neta. Pretrađio sam sve i svašta našao milijun ljudi sa tim problemima ali niti jedano od ponuđenih riješenja za mene nije bilo korisno jer mi nije pomoglo. e sad jel sam glu ili imam neki drugi problem stvarno ne znam. ako ima netko tko je imao isti problem i uspio ga riješiti bih mu zahvalan da mi pomogne reć što točno trebam napraviti jer više ni sam ne znam što bi mi moglo pomoci... Toliko sam lud od toga vise da ***o mi pas milu mater ako ne bacim laptop u 3PM ako ce me ovako maltretirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
inace za ovaj 888111 pise ovo: Note This hotfix is not available for download. To acquire this hotfix, contact Microsoft Product Support Services. For more details, see the "More Information" section. tamo se ne mogu skinuti ti hebeni fixevi cak sam i nasao taj fix na nekim desetim stranicama ali ne pomaže... jel ima netko tko je imao problem i riješio ga? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hm, ja pokrenem instalaciju drivera, instalira mi taj fix, zatim drivere i sve radi OK. Mogu ja izvući hotfix iz svojih drivera, ako ti treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
N znam kolko ću pomoć, al da probam pošto sam se i ja jučer zezao sa istim problemom ![]() Pošto mi se čini da trebaš iste drivere kao i ja probaj skinut prvo ovaj Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio (sp33867) pa ga instaliraš, a zatim ADI SoundMAX HD Audio Driver. Jest da je to za nx 7400, ali trebalo bi radit pošto su isti. Možda im je ona instalacija koju si ti skidao u banani pa probaj ovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I na 6325 prvo treba UAA, a tek onda ADI SoundMAX
|
|
Oglas
|