|
![]() |
#1 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Prijedlog zvučnika
Evo ovako namjeravam uzeti neke zvučnike do cca 350 kn pa sad koje bi mi vi preporučili. Slušam muziku cijelo vrijeme i isto mi je malo važno da imam dobru muziku ali i ne toliko puno. Najrađe bi uzeo OVE zvučnike pa mi recite što mislite o njima i kako će meni valjati kao proječnom korisniku glazbe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
aha, valjat ce, samo ih ti uzmi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ovi su vrhunski za 359kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Kupio ovaj tjedan Z-3, i mogu ti ih preporučiti ![]()
![]() |
#10 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
još jedan zadovoljni z-3 user frendici sam slagao konfu i uvalio joj te zvučnike, jedva čekam da ih čujem, danas idem slagat konfu, bit će grmljavine ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja sam na x-230 i nakon godinu dana sam prezadovoljan , ali ako se moze ove z-3 dobiti za 359kn - ja bi odmah trcao po njih ......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Mene samo zanima jel se ti zvučnici 2.1 ili 5.1 ukopčati u običan onaj zeleni audio in na matičnoj? Ili baš treba biti kupljena prava 5.1 zvučna kartica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
još jedan mali offtopic da ne otvaram bezveze novi, (zanima me z3 pa da se opravdan). zelena rupa na matičnoj;njenom ugrađenom soundcardu? btw koja bi 5.1 zvučna bila ovako za pristojnu paru ništa pretjerano (ono best buy klišej). ionako neću moć cimeru nabijat muziku, još u stanu, pa u zgradi... ***em ti faks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
5.1 zvučna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
evo ja cu reci da od z4 vece smece nisam cuo,za z3 neznam..ukratko logitech no more
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|