|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
FlashGet vs. GetRight
Što je po vama bolji komad software-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
FlashGet Koristio Getright i to je super program, al FlashGet je besplatan i brže skida (tj može ostvariti više konekcija). GetRight je htio navući samo 4, ovaj mi digne 10 pa nekad i 20, skida višestruko brže. Jedino što FlashGet nema, a Getright ima, je poseban prozor za svaki download. U Getrightu sam imao naviku minimizirati download u tray i vidiš samo postotak kolko je skinuto što mi se sviđalo. Druga stvar koju FG bolje radi od GR je to što se nemora dizati sa windowsima, tj. digne se samo kad pokrenem download i obavi sve bez problema, kad sam to probavao sa GR redovito bi zeznuo, neki error iskakao itd., tj. radio je bez problema samo ako si kliknuo na download kad je već GR bio upaljen i vrtio se u pozadini. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Kako natjerati Firefox da ne koristi svoj download manager već da se otvori FlashGet (u IE to radi bez problema)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Instaliraj FlashGot ekstenziju...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
E, još jedno pitanje, zna li netko iz osobnog iskustva kako radi FG sa rapidshare-om? edit: sorry na novom postu, zaboravio sam na edit : bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobro. Instalirao sam ga nedavno jer mi je prestao raditi GR sa RS-om. Ja ga koristim samo za to i nemam primjedbi. Moraš podesiti da 'hvata' klikove iz clipboard i vozi. Naslažem linkove, naredim da se otkači i ugasi komp kada sve pocucla i odem na šljaku. Dođem doma i sve me čeka na hardu.
![]() |
#9 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Imaš ekstenziju za Firefox koja služi upravo tome (plus još neke ful zgodne opcije). Firefox s tom ekstenzijom i FlashGet je IMHO najbolja kombinacija. edit: sorry, krivo sam napisao - mislim na FMD (Free Download Manager) + Firefox ekstenzija. Meni puno bolji od Flash Geta. Ta ekstenzija za Firefox se zove "FlashGot", pa me to zbunilo. Zadnje izmijenjeno od: gorluk. 23.02.2007. u 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Getright je ok, relativno ok radi sa operom. No prije neki dan trebao downloadati stream. Flasget ga progutao bez ikakvih problema, dok GT ono nula bodovoa. Uglavnom uninstallao GR i ostavio FL. Vise opcija, bolje rijesena integracija sa operom, mei uglavnom bolji komad softa uz to sto je besplatan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Stavio FlashGet i sa rapidshare-om radi savršeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
FlashGet, jer mi je jedini htio raditi sa RS premium accountom bez ikakvih problema. Jako jednostavan i uz to besplatan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
|
Sorry što dižem temu, ali meni FlashGet nikako neće skidati s RapidSharea. Pita lijepo gdje će spremiti datoteku, ali download nikako neće krenuti. U čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ok moze netko staviti flashget na rapid (posto je besplatan) ne mogu otvoriti www.flashget.com tnx. edit: link naravno meni na pm tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#24 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ja svaki put samo stavim da mi je English jezik (jer mi je kao početni neki turski) i kad ono idem na New Download samo upišem tam "Login to server" i username i pass i posejvam kao "Save as default" i ništa više...nikakvi direktni downloadi...ništa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
EMP moderator
|
A majku mu, još gledam koji mu je, šta neće... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
free download manager sam koristio uvijek, najviše mi se sviđa, ali sam prešao na orbit downloader jer sam znatiželjan- koji nema neke opcije koje ima fdm i čini mi se sporijim nego fdm (ali, vot d fak, ja imam duron 700, meni je sve spro :P ) sad budem isprobal novu verziju fdm (još je beta, kao poboljšali su skidanje s rapidom, eto da znate ![]() link za fdm 2.3 beta build 610: http://files.freedownloadmanager.org/fdm23binst.exe još mi se sviđa i ekstenzija za firefox down them all (dta) - vrlo brz, lagan za korištenje progi/ekstenzijica ni flashget nije za odbacit. dok getright je ![]() moja ljestvica: fdm dta orbit flashget sve je to isto, izaberi onaj koji ti se više sviđa i to je to Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 04.05.2007. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
EDIT: eto, malo sam se bacio u isprobavanje kratko i isprobavši ove programe sa moje ljestvice, odlučio sam se za novi poredak ( ![]() flashget fdm dta dta, standardno, radi kako treba, brzo. ali mi je srušila komp... minus za to fdm, spor, dosta zauzima memorije, sporiji nekako, al isve ostal oradi kako treba flashget nisam koristio neko duže vrijeme, ali ova zadnaj verzija mi se jako dopala tako da sam ga ostavio, a sve ostale download managere izbrisao zato jer je vrlo brz, sve radi kako treba, sučelje je sad ljepše, free je. nema problema sa rapidshareom, a to će mi vjerojatno ubrzo zatrebati flashget (u kombinaciji s flashgotom u firefoxu) najbolje rješenje za mene EDIT OF EDITA: ajd, neka mod pliz spoji moja dva psota i edit of edita izbriše. thx Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 05.05.2007. u 17:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|