|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
isplativost prelaska amd
ovak razmišljal nekaj onak malo,pošto imam amd,dali bi mi se isplatilo otič na core2duo?da vidim vaša razmišljanja,znači prelazak sa dvojezgrenog na dvojezgrenog amd na intel?il da ostane ovak kak je,eto tek tolko interesira me...tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
trenutno ne, ovaj tvoj procesor ima sasvim zadovoljavajuce performanse i steta bi bilo davati novce za nesto brze osim ako zaradujes na obradi nekih podataka pa ti je to bitno, al onda nebi ovo ni pitao nego bi kupovao najbrze svakih par mjeseci ![]() Neki dan sam razuvjerio jednog kolegu od iste investicije, barem dok cetverojezgreni procesori ne postanu realnost i ne budu iskoristivi, onda ce se isplatit eventualno preci na intel ako ostane ista situacija kakva je sada, ali trenutno je to cisto bacanje novaca jer je dobitak na performansama osim u nekim sintetickim testovima zanemariv
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma nisam ni mislil kupovat neg eto možda neka zamjena za intel,kutija za kutiju....ok to me zanimalo,čuj neznam kak intel dela nisam imal prilike vidit... aj budimo realni,neg mi sad to isto veli al ko ima amd konfu u sigu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
@hamm,hehe,možda da imaš intel pa bi se zamjenili,vidim da se furaš na amd...ovo poticanje je opasna stvar..heee |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
čuj ako budeš prodavao mene ploča zanima,a hammu prodaj proc da se ja s njim dogovorim za ovaj 3000+ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|