|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Snimanje pod kutom od 90'
Žena mi ima krasnu ideju da uvijek kad nešto slika ili snima,okrene fotoaparat(digitalni) za 90'. Snima malu od godinu i po (prvi koraci,riječi....itd). Kad se toga nakupi,nakon nekog vremena ,odlučimo gledat......ali to moramo savijenog vrata i sa uhom na ramenu ![]() Zanima me da li postoji nekakva aplikacija koja bi mi pomogla da to ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
zarotiraš sliku u windows picture and fax vieweru?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Vidiš, ja imam Panasonic LZ5 i ako slikam naopačke (90') onda mi aparat automatski zarotira sliku (kao da ima neki senzor), ali za video nisam probao. edit: zarotirajte monitor ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Od nonine sestre kunjado
|
Lord Clockan Citiraj:
Upravo sam to rekao ženi,,ako još jednom snima naopačke--- okrenut ću TV ![]() ali ono........baš me zanima da li postoji nekakav programček da to zarotiram..??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš u VirtualDubModu, ali onda je potrebna konverzija iz pretpostavljam MOV-a u MPEG ili AVI... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Od nonine sestre kunjado
|
domi > Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš gore negdje u izborniku odabir filtera pa samo klikneš na rotate i odabereš kut.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|