|
![]() |
#1 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
pomoc pri clockanju p4 2.8 prescott
radi se o ovom procu,koji se nalazi na asus p4v800d-x i hladen je katanom,i sad me zanima sto je sve potrebno napraviti da bi digo frekvenciju do 3.4 ako bi islo ikako,molio bi vas pomoc
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Sam FSB diži, al ako dižeš FSB diže se i ram pretpostavljam da to znaš osim ako omjere nisi diro. Koliki ti je množitelj?? 14 ili?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Prvo i osnovno PCI/AGP lock postavi na 33/66, ako ti uopce maticna ima tu opciju. Ako nema, neces daleko stic OC-om, jer ce ti se dizanjem FSB-a (koji je jedini nacin clockanja tvog proca) dizati i frekvencija PCI i AGP portova, pa ti moze doci do spaljivanja grafulje ili korupcije podataka na diskovima, otkazivanja onboard zvucne itd... i da, naravno, dizes FSB dokle ide stabilno, nema neke prevelike mudrosti. Ako ti ploca podrzava povecanje napona, dignes za nekoliko stepecina i dokle ide ide. Do 3.4 bi morao ici taj proc ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
aha,hvala na pomoci,probat cu nes kemijati al cu uzeti staru plocu i staru grafu da nebi spalio nes...tj ak spalim da mi nebude zao
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|