|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
mkv media format
Imam doma neke serije koje su ripane direktno s DVD-a, ali ne u divX već u mkv. Slika je odlična, rezolucija je ista kao i na DVD-u, ali je svaka epizoda od 40 minuta kompresirana na 400MB. Mene zanima neki konverter koji može prebaciti ovaj format u divX kako bih seriju mogao gledati direktno sa linijskog playera.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
to ti je matroska container, potrazi na netu. ima hrpa alata za taj sve popularniji format. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
pokusaj sa Virtual Dub Mod, on ima mogucnost da otvori matroska formate, dalje sto i kako, postavljanje konverzije, mislim da nije pretesko. osim ako se bas ne snalazis u tom programu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
#6 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Guglaj mkv tools, koliko se sjećam s njim se i muxa i demuxa. uglavnom, vrlo vjerojatno ti ne treba konverter jer mkv ti je samo container, a koristi se zato jer u njega možeš utrpati i video, nekoliko audio traka, titlove i poglavlja i sve ti je na jednom. video koji je unutra je vjerojatno obični avi (makar ne mora biti) tak da tebi samo treba nešto čime ćeš izbaciti video, zvuk i titlove u zasebne fajlove i onde to muxati u običan avi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|