|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji servis možete preporučit?
megatrend ili mikronis? Riječ o zamjeni matične ploče na HP-u NX7400 edit... mozda neki treći ovlašteni HP-ov servis? ![]() pod jamstvom je laptop. I smatram da bi trebao dobit novi laptop, a ne da mi se mijenja ploca zato sto je kvar bio tu od prvoga dana, samo sto je tek sada izisao na vidjelo. Sta mislite imam li sanse dobit novi? Zadnje izmijenjeno od: PostuP. 19.04.2007. u 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Mislim da ti je isto jer oni ne mjenjaju ploču nego ju šalju negdje jer nemaju ovlaštenje od HP-a da ga otvaraju..dok sam radio u XX firmi, dosta elektronike od HP-a se slalo van na servis. Ako je proslo manje od 8 dana..mozes dobiti novce ili novi.. Ako je na servisu vise od (nisam siguran za tocne dane..) ~30 dana, dobivas novi (koliko god da se oni opirali).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Prvo, ne salje se van nego se servisira ovdje. Drugo, ne dobijes novi vec dobijas besplatni popravak. Trece, valjda 1% HP proizvoda ide van na servis (mislim da je i to puno). 8 dana - zaboravi na tu pricu. 30 dana - samo ako pise u jamstvenom listu.
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
nije bitno gdje sam ga kupio, mogu ga reklamirat u bilo kojem HP-ovom servisu. Zato me zanimaju iskustva s nekim servisima, ako ih itko uopce ima. Ako netko ima neugodna iskustva s megatrendom, a samo pohvale za mikronis, gdje bi ti svoj laptop odnio? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Infosistem je također ovlašteni za popravljanje HP-ovih računala ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
meni se zel-cos (mikronis) čini dosta dobar. reklamirao sam tamo svega jednom jedan laptop od firme i riješeno je bilo u roku tjedan-dva. ovo sa zamjenama za novi i sl se moraš borit u dučanu gdje je kupljen, a ne u servisu. a nažalost to kod nas još uvjek teško prolazi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|