|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Dakle... ja sam na 4. katu a prijatelj na 9. katu u istom neboderu. S vanjske strane zgarde ide LAN kabel u nadžbuknoj izolaciji. No to nije bitno. Stvar je u tome što ja zbog "određenih" stvari ne mogu na internet ( ukinuta dsl linija ) pa sam onda prijatelju uvalio ruter pa smo onda umreženi cijelo virjeme i ja mogu na net isto kada i on. No sve bi to bili ok da je router zaista podešen na router-ski način rada a ne da služi kao modem. Prijatelj se spoji preko svojih podataka za dsl a ja se uredno mogu spojiti preko tuđih podataka ( od frendova ). Dakle, preko jedne telefonske linije Spojena su 2 korisnička imena u isto vrijeme. To mi je malo čudno. i da... btw... Igrom slučaja sam otkrio da čudo zvano T-Com ima nekih problema s centralom ili čime god ![]() Pero se spojio na net preko podaci@htnet-dsl u 22:00 Luka došao doma u 22:30 i stavio konektiranje preko podataka podaci@htnet-dsl Luki će neko vrijeme izbacivati kao da je pogrešno unio podatke i recimo u 23:00 Luka će biti Online ali će u isto vrijeme i Pero biti spojen preko podaci@htnet-dsl. I da... brzine će i Luki i Peri biti normalne Ima netko nekakvo objašnjenje. BTW, ovo s spajanjem više korisnika preko jednih podataka može biti vrlo korisno. Neka Pero uzme FLAT i sa Lukom dijeli po pola cijenu FLAT-a i oboje ga mogu koristiti u isto vrijeme i naskidati se čega god im zatreba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta nije jednostavnije prebaciti modem u router mode i onda svi surfate preko jednog računa, a internet je uvijek Always On i nema logiranja? Ako ne znaš kako to napraviti, pogledaj zalijepljeno 'Umrežavanje računala...' i tamo pronađi frendov uređaj. Neka on uzme flat, podijelite troškove na pola i svi sretni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Njemu nešto kenja oko tog router moda rada. A ja nikako da pogledam di je on s***o ![]() Ma pusti ti nas i naš problem.. mene zanima kako to da je moguće 2 korisnička imena odjednom spojiti preko iste linije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|