|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() Imam Pixmu mp160 te pošto su original i također i zamjenske boje za sada još uvijek skupe, otišao sam i kupio boje i crnu u rimfuzi koje sam puni. Djelatnica mi je sve lijepo objasnila kako da punim, šprica itd. Odem doma sav sretan, stavim pune spremnike u svoje utore, upalim printer, i dalje svijetli lampica upozorenja na kontrolnoj ploči da mi nedostaje boje, također i kad printam, prikazuje mi upozorenje da mi je boja na kraju. Kako da poništim ta upozorenja što da činim????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Svjetli jer vjerovatno moras resetirati cip na cartridge-u,pogledaj mozda se moze software-ski ili ces morat kupit sklop za reset
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Gonzo, gdje mogu kupiti set za resetiranje cipa cartridga, i cca koliko košta?? Gen1us, kupio sam u Rijeci, mislim da šalju poštom, evo ti njihova Web adresa, sve ti piše. http://www.inkjet-refill-service.info/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
tamo sam kupio boje, al nisam se sjetio da pitam i to. ok, hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
jel znaš koliko koštaju boje i jesu li oko 100 kn zamjenske bolje šta il da punim svoje orginal!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
pošta su boje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
ja sam našao zamjenske u trgovini al više se ne sjećam koliko koštaju, pogledaj na: http://www.makromikro.hr/ a kupio sam i rinfuza boje, crna 150kn, a boje su ako se dobro sjećam oko 200kn, ili čak malo više, ne sjećam se više! ja sam zadovoljen sa tim rinfuzo bojama! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
I jesi li nasao taj ponistivac ili sto to vec je...evo meni nestalo boje izgleda da cu morat u akciju ovaj vikend pa me zanima...Kak resetirat cathridge? Kak znat kolko koje boje treba dodat mozda je bas ona magneta puna dovrha a ostale prazne ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Koliko sam informiran, za sada nema ničega što bi resetiralo catrige! Nema ti druge nego ispisivati dok ne primjetiš da boje nestaje, pa onda puniti! Ako puniš sa rinfuzo bojom, puniš dok ti ne počne izlaziti boja van, pa lako malo povučeš nazad u špricu! Moja iskustva su da mi u crni spremnik stane 2 šprice boje, a u spremnik boje mi stane u svaki po jedna šprica, ali to kad su full prazne!! Imaš i zamjenske, najpovoljnoije u Makro-mikru www.makromikro.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ali ja imam za zbušit rupicu pa u nju se stavi gumice pa preko toga dok dihta se u gumicu nabije igla i strcaali dobro valjda ce bit neki pritisak il nes takvo... A crnu jos uvijek nisam nasao! AKO NETKO ZNA DI U ZGB-U IMA ZA KUPIT CRNU NEK JAVI! A i nes mi se cudi skupo to kaj si ti kupio...kolko si platio moja tinta u boji svake po 30 ml 3 flašice me došlo smiješnih 55 kn sa iglom onim za bušenje i tim gumicama (3 gumice) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|