|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Samsung LCD + nosač za zid
kupujem LCD TV do 70 cm dijagonale i naišao sam na ovaj Samsung - LE27S71b..(69cm) http://www.dooyoo.co.uk/television/s..._le_27s71b.pdf za 3600kn mi se čini dobra ponuda, čak bi rekao i best buy preporučate možda neki drugi LCD? ima neko iskustava s njim ili općenito samsugovim LCD-ovima? znam da na području mobitela samsung ima jedne od najboljih lcd-ova... i htio bi ga montirati na zid pa me zanima kakav zidni nosač savjetujete? vidim da ima univerzalnih, pomičnih, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam baš gleda Grundig od 70ak cm, ali sam od***a to pa sam naručija u HgSpota Grundig od 81 cm. 5500 kn za plaćanje u kešu. Jel ima neko taj TV, šta vam se čini od njega, jesam li moga bolje proć.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Skužaj Cuore, nisam tija otvarat thread za svoje pitanje jer me ionako zanima samo informativno, ionako sam već kupija TV...
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Nosaca za zid imas u h2 shopu: www.h2-shop.com |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|