|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
acer ferrari
cura mi je dobila taj laptop ali je prljav ajme unutra.Pa moje je pitanje kad ga rastavljam jel treba pazit na nešto posebno ili...
Notebook compaq nx700 Stolni compovi se sastavljaju 1.Enermax 300w,Chieftec dragon case,2x256Mb Infineon+2x512 Infenion,80Gb i 120Gb WD,prescot 3.0,gigabyte 8ik1100,peka pioneerova... 2.Enermax 460w,Chieftec dragon case,Amd 3800+ AM2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Bolje nemoj ![]() Laptopi su puni flat kabela koje možeš neprimjetiti dok otvaraš laptop. U ovlaštenim servisima majstori imaju u pdf-u upute kako i kojim redosljedom otvarati određeni model laptopa. Bolje platiti nego sam otvarati pa ako nešto pođe trošak duplo skuplji nego što bi paltio u servisu. Ako ga ipak misliš sam otvarati onda je najbolje uzeti fotoaparat i slikati svaki važniji korak kod otvaranja tako da poslje znaš gdje je što bilo. U laptopu imaš 5 različitih vrsta šarafa i recimo da šaraf koji ide prema matičnoj zamjeniš sa duljim koji dodirne pcb i spži matičnu. Jesam li te dovoljno isprepadao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nije mi strano rastavljanje jer popravljam mobitele inace...ali isto mislim da necu dirat
Notebook compaq nx700 Stolni compovi se sastavljaju 1.Enermax 300w,Chieftec dragon case,2x256Mb Infineon+2x512 Infenion,80Gb i 120Gb WD,prescot 3.0,gigabyte 8ik1100,peka pioneerova... 2.Enermax 460w,Chieftec dragon case,Amd 3800+ AM2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod HP-a možeš sam skinuti te materijale ako imaš neki HP proizvod i registriraš se na njihovom site-u. Možda i kod Acera ima nešto slično. Koliko se sjećam, kod HP-a je glavni problem heatpipe od proca.
![]() |
#6 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Za Acere nisam siguran da ima ali npr IBM to ima za download od P2 laptopa pa nadalje. Mislim da serv iseru mobitela rastaviti laptop nije nikakav problem. Samo radiš pažljivo i pamtiš, skiciraš i slikaš gdje je što bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
moram namazat i pastom proc jer se slabo hladi.Barem su tako rekli prethodnom vlasniku u servisu.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
pa, mislim da je to više zato kaj ima puno prašine iznutra...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|