|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2003
|
problem ati 9600 pro HELP
Ukratko ![]() pola igra radi pola mi se blokiraju nakon petnajstak sekundi ucitavanja tj.intra, jednostavno se smrznu;promjenio sam sve moguce drivere,omegu koja ne radi,direct x i dalje blokira. Ostale rade perfektno,cak 3dmark2003 bez greske 3100 3dmarka pa ti to razumi?? tko je tu lud?? MOLIO bi vlasnike 9600 pro dali imaju slicne probleme,i OSTALE koji imaju dobar savijet ili rijesenje. UNAPRIJED HVALA SVIMA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Upali Fast Writes u BIOS-u i driverima, to mi jedino pada na pamet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Upravo obrnuto!9600pro zna imat problema s uključenim FAST WRITE, dakle u BIOSU isključi fast write. Trebalo bi delat!:clap:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
** IMPORTANT FASTWRITES UPDATE *** An important info has come to my attention, if you have a Radeon 9600 card, regardless of the manufacturer, you MUST enable Fastwrites to make it work properly, if not, you may experience crashes and lockups! (This is only a temporary fix until ATI resolves the problem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
|
Zanimljivo, interesting a mogao bi se zakleti da sam bio na PCE čitao da se FW treba isključit. Whatever kaj god, pokušaj obije opcije i vidi as kojom ti radi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Isuse, bolje je više čitati, a manje pisati... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Important Notes: 1. If you are experiencing crashes or black screens just a few seconds after entering a game, DISABLE VPU RECOVER (IF available), that should help. Dakle-više manje sve zna pisati po helpovima samih drivera. A meni njegov problem liči na klasiku. Driver cleaner-sve očistiti, pogotovo NVidia drivere, i hrpu tih ATI-jevih...po mogućnosti u safe modu. Driveri za ploču,DX, pa tek onda ATI drivere. Kad instaliraš Omegu-moraš de-instalirati ATI-jev CP... Nego...baš me zanima-kak se čita ars? Arš??? ![]() bdw-Tor, ja lupio COD na zadnje Omega drivere i sve dela fino ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ako ti se to i dalje dešava, velika je mogućnost da je u pitanju nekompatibilnost grafičke sa ostalim komponentama. Iz osobnog iskustva znam jer sam imao 9600pro ultimate i dešavalo mi se baš što ti opisuješ. Odnio sam ju u servis kao reklamaciju, a oni su mi rekli da grafička savršeno radi i da nema razoga da ju mijenjaju. Skoro su mi i naplatili svoj rad, da nisam dofurao cijeli komp i prezentirao im da se na mom stroju smrzava. Nakon toga nisu znali što da rade i na moje zadovoljstvo ponudili su mi zamjensku karticu po izboru uz nadoplatu. Naručio sam 9600XT i još ju čekam jer je nova na tržištu i još je nemaju na lageru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() Ja kod sebe imam ukljucen i dela normalno, bez ikakvih problema! @Sky NHF! ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|