|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Asrock 939Dual VSTA i driveri?
Stigla mi dotična matična sa HG-spotove aukcije, naravno bez drivera. Pa me sada zanima koje točno drivere trebam za ovu ploču, ako ću instalirati Vistu? Trebam pomoć da nešto ne shebem, na ploču će leći 3700+ San Diego. Evo link pa ako može netko pojasniti....http://www.asrock.com/mb/download.as...l=939Dual-VSTA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa ako je Vista 32 bit onda ti treba samo Uli AGP i to probaj uvaljati ovaj od XP-a a moguće je da Vista uštela odmah svoje, trebaće ti c-media i LAN za Vistu. Ali kolio vidim, poštu su radili neke drivere za Vistu, vjerojatno ti ona već ima Uli u sebi. Jedino mislim da bi zvučna mogla zezati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za chipset uopće nema drivera, jedino ti treba AGP driver ukoliko koristiš AGP grafu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Da ne otvaram novu temu glede hlađenja. Koliko vidim San Diego se malo više grije zbog L2 keša, pa me zanima hoće li ga njegov original kuler moći držati na pristojnoj temperaturi? Ako neće molim savjet šta uzeti, a da nije skupo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ako ne bude dovoljan onda za 140kn u hgspotu kupiš CoolerMaster Hyper TX za AMD |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Box cooler je napravljen da ga hladi bez problema, jedino ako ces se "igrati" s dizanjem napona i oc-om morati ces posegnuti za boljim rjesenjem... Buka? Po meni rade sasvim pristojno...nisu preglasni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Naravno da ću mu podići FSB koliko mi to mema bude dopustila, iako mislim da neće baš puno ići, a ovih 0,5V koliko mogu podići napon za proc ne bi trebalo podići temp više od 5°C. A što se tiče glasnoće nije mi baš tih, ne znam šta mu je radio prethodni vlasnik ja sam mu dao što sam mogao ( čišćenje od prašine i par kapi ulja za finu mehaniku). |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
ne, ostao mi viska, na svog dvoglavog sam puknuo sonic towera pa da mi zalman ne stoji stavio ga na san diega ![]() ovaj zalman je na 12V hebeno glasan, uopce si nemogu zamisliti da mi nekad ta buka koju je on proizvodio nije smetala, a sad nemogu biti niti 5min pokraj njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
EMP moderator
|
Kasnije će vam i na 5 V biti glasan kao što je meni bio pa je letio van no nećemo više o tome, skrenusmo s teme. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|