|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koje kućište za SATA 3.5" hard?
Zanima me aluminijsko, čvrsto kućište u koje bi trebao ići neki SATA hard a naravno da se sve to spaja sa kompom preko USBa. Nikakvih ideja nemam al nije za mene nego za starog, tako da netrebaju nikakve điđe ako ih uopće i ima. Cijena nije toliko bitna al opet da ne bude par puta skuplji od ostalih.. Koje su vaše preporuke? Hvala ![]() DOMY: Hebem ti kučište, oči ćeš mi iskopati... ![]()
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.04.2007. u 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja bi si icy boxa zel onoga za 350kn za SATA i firewire kaj ima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Icy Box mu uzmi,stvarno su dobra i kvalitetna kucista...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Welland S-ATA/USB sa dodatnim e-SATA portom. (~190kn) (dobije se i bracket sa e-SATA portom za ploče koje nemaju e-SATA). Uz to je još i SATA-II pa se praktično dobije eksterni disk sa performansama internog. Imam i jedno ICY-BOX ATA/USB i ne vidim da je ovo išta lošije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam ja neko Icy Box kupljeno u Linksu kolega mi donio, odlicno je ima i USB i eSATA mrezica je skroz okolo pa se dobro hladi i uz njega dode e-SATA bracket tako da moze na svaku plocu koja ima S-ATA.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Icy Box je provjerena kvaliteta al ako hočeš uštedjet koju kunu, uzmi Welland-a. Imam ga doma, fino je napravljeno, kvalitetan materijal, i dosta dobra oprema. Iznenadio sam se kad sam kupovao, išao sam isto na Icy Box ali nisu imali. Welland ME-740A/D/J/Q/R WELLAND ME-740J USB 2.0 + eSATA Optimum Taj Welland je 240, Icy Box-ovi su po 330 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
možda je Welland kvalitetan izvana, ali najbitnija je elektronika koja je ugrađena u ladicu. a tu icy box ima kaj pokazati i naravno + odlična konstrukcija. konkretno imam ICY BOX IB-360StUS-B-BL, več 2-3mj i vrijedi svake kune. ladica je vrlo kvaliteta, a po preformansama je gotovo jednaka kao direktno spojen disk ak se gleda eSata. a usb postiže odlične brzine, čak bolje od icy boxa kaj sam prije imal (usb + 2xFW) http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.612.005 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|