|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
logitech cordless + bandridge KVM
dakle imam problem sa uparivanjem navedene periferije. Bandridge KVM uredno propušta SetPoint kroz sebe i to radi super, svaka cast. ali ono sto ne radi je ujedno i ono sto je najbirnije - KVM. za skakanje izmedu racunala KVM zahtjeva kombinaciju tipki "Scroll lock + Scroll lock + nesto". ovo nesto je ovisno o tome zelite li npr. napraviti scan racunala pa je to "s" ili samo odabrati koje racunalo zelite pa su to "1" ili "2" itd. e sad, moj problem je taj sto moja "Logitech Cordless EX 110" nema tipku "Scroll lock". pokusao sam sa batch skriptom, cak sam si i .exe mali u VB-u napisao. nista. sto i ne iznenaduje buduci da on ocekuje ASCII kod te tipke da dode direkt od tipkovnice koja je ukopcana u njega. SetPoint nema mogucnost dodavanja te tipke. dakle, za rjesenje mog problema mi treba odgovor na bilo koje od ova 2 pitanja: Kako natjerati tipkovnicu da na nekoj tipki stvarno napravi "Scroll lock". Kako natjerati KVM switch da prihvati neku drugu kombinaciju tipki? Unaprijed hvala onome tko je sposoban rjesiti moj problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|