|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kako oveclockat ovo ??
Evo radi se o ASUS a8ne-fm ploci i mene sad zanima dal neko zna kako se ovo moze klokat??Trazim po biosu i nikako da nadjem za povecavat fsb, voltazu apsolutno nista osim sta ima nesto malih opcija za memu. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Možda pomogne al ne vjerujem, Ctrl+f1 da stisneš na prvom screenu u biosu. To je za Gigabyte-ove ploče.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Steta ,a ja se vec ponado da bi se to dalo klokat.Jel bi mozda pomoglo flashanje biosa???ako nista drugo ploca se moze klokat u clock genu sam je problek sta mema neda vise od 230 mhz. Dali neko zna dal ja u clock genu mogu dizat fsb a da mi se ne dize ram? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kad je neki uporan... flash neće pomoć, a va clockgenu nemoreš klokat proc bez da ne dižeš ram... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A64info bi ti mogao pomoći oko toga - ima za dizanje FSB-a (HTT-a), mjenjanje djelitelja memorije, čak mislim i dizanje voltaže malo... Samo, onda ćeš naletit na problem sa HT link frekvencijom. Tu bi ti nTune mogao pomoći. Ali to ti je sve kratkoga vijeka (ako radi), ćim restartaš, gubiš postavke od prije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
pazi na pci/pcie clock.... ako nemas postavke u biosu,i rabis neki win program,lako moguce da i to dizes...zato ako ti nije na 66/100 vracaj to odmah na def.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|