|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
T-scum Glupost
Akhm, here it goes... Prije nekoliko tjedana na ovom djelu foruma sa stavio post po imenu Zyxel600 problem sa vezom, ili nesto slicno. S Zyxelom veza pucala, mislio da je do torrenta. Kupio novi modem/router... Fino ga ustekam, veselim se kao malo dijete... kad ono...guess what... Veza opet puca, a pogotovo kad me netko zove, ili ja zovem njega. Zvao T-Scum, rekli da je najvjerojatnije do splittera pa bacio oko na njega. And the glorious revelation occurs... Budala od T-scum tehnicara mi spojio splitter na splitter... Naime, vec u zidu imam uticnicu koja dijeli telefonsku liniju na dva dijela. Krelac mi spojio splitter na polovicu, da se tako izrazim, linije i uveselio me za zadnjih mjesec dana koliko mi je trebalo da lociram problem. Znam da sam u Bug-u citao da ADSL koristi neiskoristeni spektar tel. linije pa sam direktno telefon i modem ustekao na zid. Ispada da mi je modem do sada iskoristavao tek 1/4 punog kapaciteta tel linije. Znam da mi je netko ovdje na forumu vec bio savjetovao da bacim oko na splitter, ali sam bio toliko uvjeren da je do prevelikog broja konekcija zbog torrenta pa nisam obracao pozornost... Pa sta tip nije mogao prvo pogledati gdje ga gura...(gay)... mislim zicu... Nije ni cudo sto je pucalo. Sada radi ko urica... T-scum rides again... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ajd ti lijepo na ovom podforumu pročitaj ADSL BIBLIJU pa onda postaj |
![]() |
![]() |
|
|