|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
LG H30N
Došao mi danasa dotični SATA model Verbatim Ty03 modele snima odlično, ali Traxdata Ritek CD-R snima samo 16 iako mi nudi do 48x Tako barem kaže nero cd-dvd speed... Jel to to firmwarea ili do riteka? Stavio sam najnoviji 1.02.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Vjerojatno i jedno i drugo, iako ako ti nudi 48x znači da firmware ima tu strategiju za taj medij... Koju brzinu odabereš? Probaj odabrati neku nižu, npr. 32x pa vidi hoće li htjeti snimiti na toj brzini ili će opet spustiti na 16x. Da ti nije u Nero CD-DVD Speedu u opcijama odabrana brzina snimanja CD-a 16x?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
|
Odabrano je maximum. Sada sam snimio full cd u Neru i snimio ga za 2:22 min. Milim da je to brže od 16x ![]() Izgleda da je možda do nero speeda ili do dotičnog medija
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skini najnoviji Nero CD-DVD Speed, meni je normalno prepoznao 48x i tako snimio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
Imam instaliranog sa 7.8.5.1 verzijom nera
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|