|
![]() |
#1 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Evercool vodeno u 5.25 utoru?
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Re: Evercool vodeno u 5.25 utoru?
Citiraj:
lose (ali niti vrhunske), ali ima dosta zamjerki: uz ventilator na radijatoru ima i vent na bloku, ukoliko podesis brzinu vrtnje na maksimum dosta je glasno, a ukoliko ga stisas vise ne hladi tako dobro. Da bi dobio dobre performanse treba ga ugraditi pri vrhu kucista i osigurati odvod toplog zraka (ventilator na radijatoru puse prema gore). Prednja maska mu je katastrofalno losa (jeftina plastika sa efektom kroma), a prekidaci za regulaciju jos gori. Opcenito je lose zavrsne obrade (obzirom na nemalu cijenu). Sve u svemu jeftinije ces proci ukoliko se odlucis za vrhunski zracni cooler (Zalman, Thermalright...). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma vidio sam to sranje na Infu - i umro od smijeha ![]() 1400 Kn u Melcompu - za popišat ![]() IMHO - Bolje dati 1100 Kn Mystiu, pa dobiti za CPU, GPU, NB blokove + radijator i pumpu + 120 mm Enermax fan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni je baš zgodno.Protok zraka u kućištu mi je odličan(chieftec Dragon+5ventova) ,pa bi bilo zgodno to ugradit ispod diskova gdje ima jedan vent koji puše unutra.A što se tiče završne obrade,ja bi ga sam sredija. A tišina mi nije važna(da je oko 32-36 decibela super P.S: A di je spremnik za vodu?
![]() |
#6 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma i mislija sam da je neko sranje, samo sam pitao da me uvjerite. Inače, nisam baš ni imao namjeru ulagat u to. A vodeno mi je još preskupo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|