|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
dvojba između rx1000 i b85
neznam koji od ova dva misa kupiti... Logitech RX1000 Laserski miš USB OEM 169,58kn Logitech UltraX Optical Mouse, B85, OEM, PS2/USB 108,58kn ovaj rx1000 je laserski ali je 60kn skuplji, a stvarno sam kratak sa parama pa se pitam dal se isplati uzet taj laserski ili ovaj b85 koji je optički...? savjet ako može... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Dodaj još tih 60kn ak ti nie prevelik problem...Za B85 ne znam, al imo sam RX1000 i miš ti je fakat super-precizan, brz...Jedino bi ti možda malo moglo smetat ak imaš velku šaku, meni je bio malo premali pa sam ga prodo!Al inače, odličan miš... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Čini mi se ja možda malo uži od tog SmartBox-a.Kaj ja znam, probaj ih nažicat da ti daju da probaš kak ti leži u ruci, dat će ti jer on nea neko posebno pakiranje, u najobičnijoj maloj kutijici je! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
kupio sam rx1000 i veličinom je skoro isto ko onaj smartbox.... ali, imam problem...ne kontam kako srediti zoom button..kliknem to i on mi otvara search...prčkao sam po driverima, ali ne mogu nikako namjestit da bude zoom... edit: skono sam da je ona tipka gore za search a ne zoom... u driverima uopće ne mogu namjestit da mi služi a zoom...imam pun k opcija, al samo zoom ne.... Zadnje izmijenjeno od: dmd-0. 26.03.2007. u 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ubacit ću ovdje svoj post da ne otvaram novi topic jer isto planiram kupit novog miša, al imam poveću šaku, pa me zanima kojeg miša preporučate. Špilam dosta FPS-ova pa treba biti precizniji i brži, te da ima one dvije tipke sa strane.
![]() |
#8 |
Premium
|
@dmd-0->Zoomira ti se tak da scroll stisneš unutra i onda naprijed-nazad kak već oćeš zoom-at @Vectroman- nisi reko do kolko love.Ja sam si sad kupio Sharkoon Premium iz Linksa za 120kn i fakat je super.Najbolji kaj sam probo...Velik je i lijepo leži u ruci, a i dost precizan (1600Dpi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Nestao je onaj Rush od 210kn, pa gledam ovaj. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Tak sam i ja Rusha htio kupit al ga nie bilo pa sam uzo ovog...Dpi se ne može smanjit, a za ove tipke sa strane ne znam, nisam probo, al koji sam god miš imo s tim dodatnim tipkama, u igrama nisu radile.Inače, software ti nie nešt, al sam miš je fakat odličan.Prije njega sam imo MX610, a po meni je ovaj stoput bolji.Super leži u ruci i fakat je precizan.Ne znam, za tih 120kn je po meni definitivno best buy.Dobiš i garancije 2 godine! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma uzet cu ga, nemam nekog izbora. Ne znam za taj povisok dpi, koliko sam citao da je ponekad bolje kad je manji? Zato i postoje oni razliciti modovi rada npr. kod MX510. Na kojoj podlozi ga vozis? Planiram uzet onaj X-sufrace pack od 5 podloga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ma nećeš imat problema s dpi-jem, vidjet ćeš...Neam neku specijalnu podlogu, a isto sam mislio uzet taj pack.Pošto je i on od Sharkoon-a, možda bi ga bilo dobro uzet.Al ja se dosta teško navikavam na podloge, pa baš i ne volim mijenjat to! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|