|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Problem sa 6600gt 128 agp
Kupio sam polovnu 6600gt 128mb AGP grafulju, ima ogroman pasivni hladnjak sa obje stane, ja sam stavio ventilator sa dolje strane da bolje hladi, grafa ima i dodatno napajanje i sve ok! ...ali prilikom igranja 3D igre (Sims 2, Silent hill4, gothic 3) nakon nekog vremena mi počne brljati texture, sve izgleda kao paukova mreza..uzas...u cem je problem? instalirao sam zadnje DRIVERE sa Nvidia-ine stranice (nisam detonatore) Version: 93.71 ali opet ne radi kako treba.... Ali kada izvucem to dodatno napajanje sve radi super samo sto je osjetno sporija.... Da li trebam staviti detonatore, mozda Omega drivere za nvidiu ili sto?! vec sam ju htio bacit u smece (i ovo je opcija jos) a ako ne proradi kak treba bacam ju mater joj! HELP! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Napisi na kojim clockovima radi kad udjes u igru. To mozes vidjet pomocu Hardware monitorina u RivaTuneru. Vjerojatno su clockovi preveliki pa grafa nakon nekog vremena poludi. Mozda je prijasnji vlasnik zaflesao u njen BIOS previsoke taktove? Mozda se i pregrijava, jesi provjeravao pastu ispod hladnjaka?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Ocitaj tempove da vidimo koliko je temperatura. Probaj everst sensor. Znam da on cita tempove na 6600/gt i bez modanja biosa.
![]() |
#4 |
Premium
|
daj koji se kuzite javite se na MSN -> Irena_Car1@hotmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ako iscupas molex znaci da ti grafa automatski spusta taktove gpu-a i meme da moze raditi bez tog molexa i onda radi ok, pa iz toga proizlazi da ti se teksture mrljaju bas radi previsokih taktova... e sad, postoji mogucnost da je tocno to sto je ^SU^ rekao, prijasnji vlasnik se igrao sa clockanjem pa je flashao grafu sa taktovima za koje je on mislio da su ok... jednostavno uzmi coolbitse ili riva tuner i spusti takt gpu-a/meme, probaj spustat po 10Mhz i igrat pa ces vidjeti na kojim taktovima radi ![]() a ako neces uspjeti nista rijesiti nemoj je bacati u smece nego ju pokloni/prodaj meni za neku prihvatljivu lovu ![]() 99% sam siguran da je problem u taktovima, aj pogledaj na kojima ti sad radi, mislim da je default 500/900 (ili 1000?), neznam kako je tocno za AGP 6600GT-jke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ultrabitchinfast
|
medmex, on ima 6600gt sa pasivnim hladnjakom... Pasivnim??! covjece pa to mora da se grije ko ludo... Slazem se s tobom, flash biosa na nize frekve i tocka. Jer njemu radi 10 min u igrama i onda crash. Sigurno je zagrijavanje. bas me zanima koliko su tempe.
![]() |
#8 |
Premium
|
ma temp je (2d 300/3d 500/mem 1120 - default) 73 kad sam izasao iz igre... minimalno mogu staviti na 450/1008 sa VTunerom...samo zasto svaki put kad izađem iz igre clock od 2d bude jednak 3d? npr stavim 300/500/1200 i zalockam, a kad izađem iz igre bude 500/500/1200?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ha
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Ultrabitchinfast
|
Citiraj:
to je normalno. Stavi Riva tunerom na 2d snizene frekve.
![]() |
![]() |
#12 | |
Ultrabitchinfast
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|