|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Xvid postavke za brze scene (deinterlacing problem)
Dakle kodiram neki video sa brzim scenama, i nikako dobiti zadovoljavajuci rezultat. Koristim Gordian Knot, drzim se svih uputa, probao sam na vise nacina, ali nikako sloziti. Ima netko neki savjet
jedan je GAZDA F1. Michael never give up, never surrender !!! Zadnje izmijenjeno od: zackoj. 24.03.2007. u 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pucaj na malo veci broj I frame-ova ako se puno razlicitih slika brzo izmjenjuje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() |
#5 |
Premium
|
ma izgleda sam skuzi u cemu mi je fora. Original video ima one vodoravne crte po sebi. Kada ga gledam u vlc-u ukljucim Deinterlacing-bob i sve super izgleda, no kada upalim deinterlacing-neki drugi, video ima isti efekt "ghostinga" kao i poslije konverziju u xvid/divx. E sada to moram skuziti kao original prvo deinterlacing u bob staviti i onda probati skodirati. Hvala, pogledat cu sada tvoj link. Evo moj original snimak je slican nesto ovome http://www.100fps.com/distortion2.jpg Ovih "linija" je puno manje ali ih ima. P.S. di je rep kada trebas.
![]() |
#8 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
VirtualDub+AviSynth pa se igraj i dobiti cesh sve kako treba,ovdje ima ljudi koji se time bave pa sjedni,chitaj,isprobavaj,ovdje imash raznih filtera koji ti trebaju,uglavnom ako zelish dobar *.avi morash se i potruditi da ga dobijesh,u dva klika next next necesh sigurno ![]() xvid poriktaj kako je tor napisao,kasnije samo mijenjash bitrate uz pretpostavku da ne radish file od 700MB...
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 01.04.2007. u 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
@flood hvala, vec sam trezio tamo ali uglavnom bez uspjeha @mrga TomsMoComp malo pomaze ali "ghostinga" jos uvijek ima Hvala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Potrazi malo bolje pa vidi da ima josh podosta deinterlacera,filtera...postaj sliku di je taj ghosting najvishe izrazen,napishi vrstu videa koji kodirash,netko ce znati odgovor...
![]() |
#12 |
Premium
|
znam da postoji jos dosta deinterlace metoda, kazem ti kada gledam original video u vlc, slika je bez ghosthinga, mozda sada preko praznika se malo uhvatim toga. A kodiram jednu utrku...
![]() |
#14 |
Premium
|
Deinterlace-bob
|
|
Oglas
|
|
![]() |