|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
3.5''hdd ext case Evertech - pitanje
pozdrav svima... uzeo sam 3.5''hdd external case Evertech ... imam napajanje obicno u struju i usb u komp plug&play... sad,unutra je neki bucni drek(hard) od 2gb, sto pod hitno zelim zamjenit s nekim vecim, mozda i tisim... samo sto se stvarno ne kuzim u ove stvari pa trazim pomoc i savjet od strucnjaka... na kutiji ni ne pise jel serijski il je paralelni prikljucak... imam samo ovaj link pozdrav svima... uzeo sam 3.5''hdd external case ...http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38994 http://www.security-live.com/product...oducts_id=2346 i posto se nis ne kuzim u te stvari, zanima me kakav mi treba uopce hard ic unutra, ata, s-ata ili, znaci to o hardu nema veze s kompom, nego samo s tom ladicom posto se u komp ukljucuje prek usb-a plug&play... pa recite kakav hard, i ako ima neki tisi... trebao bi nesto cca 80gb kao backup svog kompa, slika ponajvise(jer sam pokupio trojanca pa da ne rikne slucajno nes dok ne skuzim kak maknut ovo il formatiram sve) ,mozda muziku, il filmove bi stavljo na njega... hvala unaprijed na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Unutra ide ATA disk. Što se tiče modela, IMHO ne znam koliko ti se isplati kupovati model od 80GB, kod tih modela je cijena po GB viša nego kod recimo 250GB ili 320GB harda. No, ako nemaš potrebe za podacimaq uzmi neki 80GB ili 160GB HDD. Npr. Hitachi, Seagate, Samsung (Samsung su navodno dosta tihi). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
hvala na odgovoru...znaci ide ATA.. a receno mi je da ide i IDE, il je to isto sve? a vidis, ma uzeo bi ja i vise(sad imam ponudu za 40gb sam nasao hard koj pase unutra al to mi je premalo nekako), kak se krecu cijene od tih vecih oko 160-200gb na crno(na forumu) ... pa ak se nađe uzeo bi takav,nikad dosta kao sto kazes, za dvd-ove stavljat.... e da, ima li mogucnost spajanja tog kucista na tv,recimo nabacam dvd-ove i onda direkt prek scarta gledat na tv-u?il se mora cijeli komp nosit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|