|
![]() |
#1 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() Evo ja ga skinuo, instalirao (slijedio sve upute sluzbenog tutoriala u pdf formatu) kreirao mrezu,iskljucio sve zive firewallove, bridgao hamachi mrezu... i nikako se umreziti sa frendom. Mozemo samo chatati, a kad ga hocu pingat dobijam ove poruke: Inace verzija je 1.0.1.5. Ima ko volje za objasniti u čemu je problem, beside totalni sam noob za te stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
u igri trebaš podesiti ip koji ti počinje s 5.xx.xxx.xx. ili posjeti stranicu hamachi games, sve ti piše ![]() ono request timed out it je normalno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Hvala vam na pomoći. Ma ja odustao od tog Hamachija. Nije prosao ni jedan dan sa isključenim firewallovima, a da se nije prikacio neki progamcic koji mi je stalno u pozadini radio promet 1MB/min. Neki ux... Nije mi pomogao ni Zone Alarm Pro (15 dana trial) koji je javljao da ga je blokirao, ali je CAC i dalje mjerio neki promet od cca 1MB/min. Lagano je uslijedilo format C: i doviđenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
pa upalis firewall i blokiras sto nezelis koristiti... nemoj biti uopce bez firewalla, .., to su ti rekli sam zato da vidis da ti proradi, nakraju ga uvijek vratis i dozvolis sam ono sto ti treba..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|