|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Counter strike: source
dali netko igra na Hr serveru, vip public, i opcenito, najbolje mape, oruzja itd, ja sam svaki dan na Vip public pod nickom DEFENDpeace, najbolje oruzje mi je , AK,BULLPUP,Krieg,M4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja nikako da kupim tu igru. Posudio sam igru HL2 od frenda za single player igranje,ali nisam igrao online jer moram najprije registrirat CD key na njegovo ime. Da moze covjek igrat. Ali imam cs 1.6 i igram online i htio bih znat da li je velika razlika izmedju CS 1.6,CS-CZ i cs:Source. CZ1.6 i CZ se bas i ne razlikuju previse. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nemoj se zajebavat s tim steamom jer samo radi probleme, kad registriras svoj cd-key ne steamu nemoj nikom drugom davat igru, pa ces moc i source igrat, a ne razlikuje se bas, bolja grafika, havok , mape iste, itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
igram ja uglavnom na bastardserversima pod nickom Mr. Pink znao sam doći na vip, ali sam se svaki puta razočarao jadnicima tipa "kae kae" što se tiče oružja, nema do awp-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
vjerojatno cemo se sresti, i ja igram na Bastardserverima, ma samo ubaci u ASE ako ga koristis (all seeing eye) pod friends ZS|Defendpeace pa ces vidjet di sam, igram u klanu www.zulu-squad.com i trazimo membera, pa ako si zeljan mozda, ispuni join na stranici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
bot_add_t bot_add_ct @Bruno_Rv Razlike izmedju 1.6 i CZ nema... dok CSS donosi velike razlike... osjecaj igre je drugaciji... havok fizika donosi odredjene promjene... npr. u CSSu ne mozes normalno hodat niz kosinu... valjda je to realnije, al je mutavo... @Darth Revan m4a1, ak47 i awp... Onaj tko hoce igrat online mora imat Steam i svoj account na njemu... i nije istina da Steam samo zajebava... u pocecima je bilo dosta problema sa Steamom... ali sada ih je sve manje... i uglavnom Steam dobro obavlja svoj posao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
da ne otvaram novu temu, zanima me dali ima onih koji igraju css sa frendovima preko hamachija?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Igra se igra... ![]() Najbolji serial pucačina, tj Valve je napravio najbolju online pucačinu,te stvar još ukopio sa Orange Boxom... ![]() Svaka čast, predobra kupnja, pljujem na one koji imaju 2X4870HD i jače grafe, a ne mogu kupiti ovu igru, a mažu tisuće kuna na šugavi WoW. Puj smradovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
jel neko zna di i kolko otprilike dode orginalni counter strike steam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
a di ima to za kupit kod nas ak ima?jel imam counter strike 1.6 i igrica je prehebena pa bi htio imat steam |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
@boom skini si steam, registriraj se i pokreni ga. to ti je mala aplikacija preko koje kupuješ, instaliraš i igraš igre... nakon što to sve napraviš bit će ti jasnije šta je steam i kako radi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|