|
![]() |
#1 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
(riješeno) Kako obrisati .cso ili iso file kada delete ne funkcionira
Prvo bacite pogled na sliku... http://i9.tinypic.com/2vvtcpi.jpg Zaokruženu ikonu ne mogu obrisati. Prvo je imala ekstenziju .cso na što sam ja maestralno reagirao i prepravio ju u .iso. ![]() Ne znam jel' sam ju naljutio ili šta ali više se ne da istjerati iz računala. Ispiše da ju koristi neka druga osoba ili program i da probam ugasiti nekoga ili nešto što ju koristi. Delete ne funcionira. Imate kakvih ideja?
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Da, imam ja ideju ![]() Jesi probao u safe modu obrisat?
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
mene to povremeno ***e. obicno uspije ili iz safe moda ili iz nekog razloga kada ju povucem u recycle bin. ali nisam nasao neki 100% ucinkovit lijek. a imas i programa koji sluze za takve stvari, nekakvi eraseri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
E da, zaboravio sam napomenuti da ni ovo sa safe modom ne funkcionira. Ali za ovaj unlocker da bi riječ rekao. Malen, brz i učinkovit. Folder kao rukom odnešen. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|