|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
DVD - zvuk prekida svakih par sekundi
I ne samo to. Otkad sam uzeo ovaj komp, novi windowsi itd... ne mogu gledat DVD filmove kak spada, bio to original medij ili sigurnosna kopija :P Takodjer, problem se javlja i kad gledam neki divx/xvid film sa AC3 zvukom. Znaci, slika normalno ide glatko, ali zvuk mi prekida svakih par sekundi. Probao sa zvucnom na maticnoj i Live-icom - obje spojene digitalno sa reciverom, prva opticki, druga koaksijalno. Takodjer, isprobao sam vise playera - BSplayer, GOM player, Media player classic. u VLC player-u mi je zvuk totalno deformiran, kao kad cd player preskace i stalno loop-a neke kratke dijelove. Pretpostavljam da je problem u codec-ima. Dakle, prvo sam imao onaj K codec pack, pa sam ga maknio i stavio samo ffdshow i opet isto. Onda sam stavio AC3 filter, ali ni on nije nista popravio. Evo bas sam ubacio jedan xvid film u gspot i pod audio mi pise ovo: ![]() Jel bi trebao prebacit na taj nero decoder? I kako bi to napravio? Trenutno nemam ffdshow, ni ac3 filtere instalirane, sve sam maknio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Instaliraj ispočetka Windowse, stavi redom drivere za chipset, grafu pa zvučnu i samo ffdshow pa javi što će biti jer kad jednom instaliraš neki codec ili codec pack, više ih se nećeš riješiti. Drivere imaš ovdje: chipset integrirana zvučna kartica mrežna kartica JMicron SATA kontroler Ostalo valjda ne moram stavljati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() bas sam se nadao da cu izbjeci reinstall windowsa. Danas sam stavio PowerDVD, i u njemu ne prekida zvuk na DVD-u, ali xvid sa AC3 5.1 zvukom nece ucitat, program se srusi odma. nista, kroz par dana cu napravit reinstall pa javim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|