|
![]() |
#1 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Vrlo zanimljivo
Za sve koji krecu u neke nabave clanak http://www.crn.com/hardware/19870071...OSKHSCJUNN2JVN savjet :Pricekati ! ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 29.03.2007. u 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
i ovo: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu...e-roundup.html komparirali su smanjene cijene i repozicioniranje, te čak na nekim mjestima ispada da AMD u istom cjenovnom rangu daje bolje performanse ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
herr Flick
|
Ma svako ce odluciti po svom nahodjenju sta mu najbolje odgovara, samo sam htio reci onima koji zele uskoro obnoviti komp ili kupiti novi da ne zure jer slijedi snizenje cijena. Bolje pricekati jos malo
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Samo, mene ovo rušenje cijena poprilično plaši, i ovako mi je proc trenutno prejeftin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
herr Flick
|
Hihihi nisam ni ja u boljem polozaju, i jos sam na s939 ![]() Ovime cemo i mi mozda ubost nesto novo po razumnim cijenama a prodat svoje po nerazumnim ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
do dana dansnjeg nisam uspio uzeti c2d, nikako lovu skupit. can't wait ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
ja gledam po ebayu i nemogu vjerovat svojim očim! Likovi prodaju X6800 za 251$ i Q6600 za 260$. Uzeo bi isti čas da imam neku od mogućih kartica ali pošto treba malo vremena da se napravi jedna od njih morat ću čekat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Znam ja dobro kaj AMD nudi po toj cijeni ^^ Ja sam samo rekao, da sada ima i kod nas E6600 po super cijeni - samo 2000kn ![]() Čekajmo da padnu cijene još više, onda ću se čuditi kada ću svoj proc prodavati po 400kn, a jedan barton će doći 300kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
A ja sam samo napomenul da pored 6x20 (i 6x50) modela taj E6600 usprkos jako povoljnoj cijeni ne bude (bar IMHO) baš tak isplativ. Mislim ako imaš za E6600 od 2.000 kn, pa kaj ti je još kojih 200 do 400 kn za Q6600. ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Na eBayu možeš platiti na raznorazne načine, nije obavezno da imaš neku od tih kartica odnosno PayPal. Ja godinama kupujem preko eBaya i plaćao sam na svakakve načine, od Western Uniona do vulgaris slanja love u kuverti / CD-u (i nikad, ali ama baš NIKAD nisam imao nikakvih problema). Znam da se s ljudima da svašta dogovoriti, i meni su većinom izlazili u susret i bili otvoreni za neke ideje / kemijaže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|