|
![]() |
#1 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
utorrent problem
bok, imam kasda adsl router i torrenti mi se skidaju očajno sporo. koristim utorrent i nikako da mi se upali zeleni trokutić. on je žut i piše no incoming connections. imam u utorrentu opciju testiranja portova i koji god odaberem nije otvoren. čačkam cijeli dan po postavkama veze i firewalla (f-secure internet security) i danas mi je nekim čudom prihvatio port i brzine su se digle opasno, no morao sam 2 sata kasnije restartati komp i kad sam pokrenuo utorrent taj port opet nije valjao i sad opet skida sporo. molim vas pomozite , očajan sam. sa bit cometom imam isti problem. kuglica ostaje žuta, piše blocked i moja ip adresa. jeli problem u firewallu ili u kasdi?
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi namjestio portove u routeru za utorrent? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
neznam ni sam dal je ta kasda router. mislim, piše adsl router a na kutiji piše modem. koji god port unesem nije otvoren. kad mi je nekim čudom prihvatio port brzina je odmah skočila.
![]() |
#4 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Kada se vec prica o portovima dali mi netko moze reci kako da to namjestim na se555 dali treba tu zakucati port Port Triggering ili/i Port Forwarding. Port Triggering: dali bi ovako bilo dobro po redu opcije Local protocol | Local port | Public protocol | Public port | Comment TCP&UDP | 12345 | TCP | 12345 | test Port Forwarding Protocol | Public port | Local port | Local IP address | Comment TCP&UDP | 12345 | TCP&UDP | moj ip od PC-a | test |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@Vejita - ukucaj portove u port forwarding i to bi ti trebalo biti dovoljno, kod mene radi tako besprijekorno već mjesecima |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
sutra će mi frend dati njegov stari simens usb modem. nadam se da će onda sve radit. modem nebi smio imat problema a tim portovima
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
znam da se radi o kasdi ali ja na svom SE555 nisam za potrebe uTorrenta podesavao nikakve portove a skida izvrsno. Jedina stvar je da sam ukljucio uPnP i uvijek radi besprijekorno. nemam nikakv soft firewall a onaj na routeru je ukljucen naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
otkrio sam krivca. firewall. sad imam isključeni f-secure i uključeni windows firewall i sve radi ko urica. kakva su vaša iskustva s windows firewallom? komp je jednom dnevno skeniran sa f-sec , avg-antispyware i ad-awareom s tim da ad-watch stalno radi.
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nemam iskustva sa Windows firewallom jer sam ga ubio još u servisima i nedam mu da se pokrene. ![]() Uključi upnp i pogledaj si stickije u mrežama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|