|
![]() |
#1 |
big marine
Datum registracije: May 2006
|
Problemi sa BT mišem na laptopu
Lap je IBM r60e a miš v270 logitech,sve 10-ak dana staro(preko 8 ![]() Svako malo,ajmo reć svakih par minuta dešava se da se miš smrzne i ne reagira na par sekundi . Uvijek ima mali 'lag' kad ga ne pomičem 10-ak sekundi pa ga pomaknem,valjda je to normalno..ali dešava se da se u pomicanju smrzne. Nabavio sam BT dongle i spojio ga na desktop komp i miš radi normalno. Driveri su isti na oba kompa,jedino je razlika što je lap spojen wirelessom a desktop žicom na internet. Jel može biti da se bt i wireless signal 'kolju' pa zato dolazi do toga? Može li se to kako rješiti ili moram lap na servis nositi? Hvala svima na odgovorima.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
WLAN i BT rade na različitim frekvencijama, tako da on nekoj 'koljaži' signala ne može biti riječi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Ne bih se bas slozio s ovime jer BT i WLAN rade na 2,4 ghz tako da je moguce da dodje do interferencije signala ali je to u praksi skoro neprimjetno i u vecini slucajeva zanemarivo
![]() |
#4 |
big marine
|
Problem se rješio sam od sebe....miš se počeo smrzavati i na drugom kompu,vemilovci mi opet uvalili defektnu stvar. ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kakva su inače iskustva sa BT miševima , da li je bolji wireless miš ili BT ? tražio sam v270 logitech - ali crni , nigdje ga nisam uspio naći kod nas , možda i bolje ak je to problematično sa BT ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
nije valjda da nitko ne zna , vranoga javi se ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
I mene zanima odgovor na isto pitanje. Baš se spremam kupit navedeni miš za HP-ov lap.Čini mi se da sam pročitao negdje post od vranoga da preporuča taj miš.Neka me netko ispravi ako lažem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
big marine
|
Zamjenski miš radi super,bez ikakavih problema. Ima jednu milisekundu laga kad dugo stoji pa ga onda pomakneš,ali osim toga,radi kao normalan miš,nema razlike.
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Znači bio je problem u TOM mišu?Ok,onda nema brige. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|