|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koju tipkovnicu do 150kn
Eto kreće se u nabavu nove tipkovnice, na žicu. Za sad ne vidim potrebu za bežičnom. Što preporučate, iz iskustva naravno! Gledao sam malo logitech ultra flat i dopao mi se osjećaj tipkanja kao po notebooku. Sad dal je slim tipkovnica dobra za naše ruke ili?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
cuj ja imam vec drugu takvu (na prvoj se slomila nogica pa je neupotrebljiva postala) i ne vracam se na normalnu nikad vise! iskreno mislim da je zdravija jer puno manje umara!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Baš sam po toj tipkao facelessone. Ima je u technomaxu za 170kn. Naprosto mi se sviđa da nema dubokog hoda tipki i onog nespretnog zapinjanja.
![]() |
#7 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.200.126 osobno imam ovu: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.200.063 a ova mi se jako jako sviđa ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.200.115 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Logitech UltraX Flat HR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Trenutno imam neku noname, al ima odmor za dlanove baš kao što ima hamm, e sad kak će to bit na ovoj slim? Inače u technomaxu ima crna ultrax!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Tipkovnice su ti ful subjektivna stvar, ali ako ti se da isprobaj BTC 6300. Meni osobno spada u jedan od drazih komada hardvera i bolja mi je od logitecha (koji puno vise zvecka pri tipkanju i u usporedbi s 6300 ima klimave tipke). Takodjer i manje kosta (mislim da je oko 120 kn u magazinrs-u). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Pa igra se, al opet ne igra se po cijele dane, nekih 2 sata u komadu ak potegnem dobro je ![]() Uglavnom, želim tipkovnicu kao što luka kaže da bude tiha i da tipke nisu pretjerano ispupčane. Neki dan sam morao unostiti brojke odjeljene sa dvotočkom, vremenske izraze i nahebao sam se sa zapinjanjem.
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovo je moja sljedeca tipkovnica: HP DT528A U HG-u kosta 134kn. Kuckam po njoj na praksi i bas mi odgovara, tipke su mekane i prilicno tihe, dobro izgleda i nije glomazna i s onim gofnima za ruke i sta ti ja znam sta. E da, ova na slici ima mali enter, a ona na kojoj ja tipkam ima veliki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
isprobao sam dosta slim tipkovnica i jedina koja mi je bila bolja za tipkanje od ove je bila neka Neon-ova iz hgspota, ali je nema vise vec jako dugo u ponudi na zalost. (naravno iskljucujem tipkovnice na laptopima, tako nesto se ne moze kupit nazalost)
![]() |
![]() |
#16 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam do nedavno koristio ovu: Genius LuxeMate Scroll i bio vise no zadovoljan. Dodje oko 100 kn. Slim dizajn, uska i zauzima stvarno malo mjesta na stolu. Unatoc slim dizajnu, tipke ipak dovoljno mekane i responsivne za dobar feeling pod jagodicama. Nema klikanja, nema zapinjanja, registrira do 4 pritisnute tipke odjednom, ako ti je to bitno za gejming. Ovaj gumirani naslon za dlanove je takodjer odlican, ne iritira ni na velikim vrucinama (izdrzala je shock test pred 2 tjedna, kad su temp. isle preko 30 C). Eh da, ja sam navikao igrati ne s WASD, vec na strelicama, i ovaj raspored mi je bio fantastican, mogao sam sve fukncije mapirati u blizini, cak i u ArmA-i. Jedino je mala ***ada oko insert/delete bloka tipki, treba se malo priviknuti na takav raspored. E, sad, Genius se do pred koju godinu nije bas isticao izdrziljivoscu, a kako je s ovim novim serijama, ne znam. Ja je nisam imao dovoljno dugo za neki veci test, jer mi je trebala bezicna tast. pa sam je zamjenio za Logi S510, koja je skoro isti dizajn i koncept, ali bez zice. Inace je vjejoatno ne bih mijenjao dok se ne raspadne. ![]()
![]() |
#18 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Prije onog Geniusa, 2g. sam koristio Media Elite. IMHO, nista specijalno. Nije to losa tipk., ali nije ni neka uber-pwnage. Za 180 kn placas ime, crnu plastiku i medijske tipke, a sve ostalo je u rangu vulgaris 60kn Logija. Genius mi je imao bolji feeling pod prstima, a nakon sto sam se priviknuo na uski dizajn, nije mi ni raspored bio bed. No ovaj Logi S510 po kojem sad tipkam je savrsenstvo, i za Media Elite i za Geniusa. ![]()
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
a jel moze jedna brza pomoc, mislim da cu danas kupovatpa da odlucin: media elite il elite (mozda deluxe 250 al trebaju mi media tipke pa nevirujen) bilo tko??? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Raging Demon. 05.06.2007. u 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Eto pobliže sam pogledao logitech ultra flat iz ve-mila, gore navedena. Tipkovnica je slim i flat dizajn, al oznake na tipkama su ljepljena folija koja se vrlo lako da skinut s noktom, isprobano ![]() Dok Ultra flatX je druga stvar. Oznake su tiskane.
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=17490 Ovu tipkovnicu mgu preporucit svakome... ima hrpu korisnih tipaka i super je izdrzljiva i super za pisanje....a jeftina |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Htio bi uzet bezicnu tipkovnicu i ova S510 mi se bas sviđa. zanima me: 1. Koliko baterije traju, ocu li ih morat stalno punit ? - prijatelj mi ima neku bezicnu tipkovnicu i stalno puni baterije, to bi znacilo da moran nabavit 4 baterije sta nije bas mala investicija. 2.Vidia sam da je moguce uzet bez onog daljinskog. Je li moguce kupit je i bez misa jer mi se cini sranje ? 3.Ima li ikakvih problema s vezom ? 4. Ako mi mozete preporucit jos neku bezicnu multimedijsku tipkovnicu (ili desktop) - triba mi puno tipaka i mala potrosnja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja imam ultra flat x i zadovoljan sam, kupljena je u ADM-u jer je tamo bila najjeftinija.
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Iskreno, ne znam kako bih živio bez multimedia tipki na tipkovnici. Koristim Logitechovu Internet Navigator SE i zasad nisam našao niti jednu koja je toliko dobra, osim možda G11 i G15. Volume control u obliku potenciometra, velike, jasne media tipke, normalan raspored tipki... Od svih Logitechovih tipkovnica samo G11 i G15 to imaju... Tak da... Ne znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Expert from the shadow
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |