|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Objasnjenje :)
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To tebi nešto ne valja, ja nemam toga... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nazalost izgleda da je istina ![]() @ domy http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=718409 pogledaj post #19 To mi je najgori oblik reklama, iritiraju, jer slucajno predjesh pointerom preko i izvadi ti zivac ![]() Ne smetaju mi ove reklame izmedju postova, niti ove prvi vrhu stranica, ali ovo me ***ENO IRITIRA. |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
jbg, ko da privatni helikopter nije dovoljan sada uzimaju i boeing 747 ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
da, primjetio sad prije par h...po meni bedasto...sve više i više reklama ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Čovječe pa neseli se i u sig ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
bezveze eto bas sad naletih na onu od tele 2 od nekih ponuda za mobove |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Zar nitko ne koristi Firefox s Adblock Plus? Ja to ništa ne vidim..
#12 |
EMP moderator
|
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 08.05.2007. u 23:16. |
![]() |
![]() |
#15 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Da, reklame su, nešto u stilu google adsa, ali kroz tekstualne linkove lokalizirano za HR tržište. Ne znamo još da li će biti zadržane na forumu odnosno da li ih je moguće odvojiti od foruma uopće, tek smo danas implementirali. |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
|
Što nije jasno? Jednostavno se bloka preko Adblock ekstenzije. |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam za ako ce vam to platiti hosting racune i eventualno da nadogradite server. Samo se nadam da ove reklame ne iritiraju ljude zbog 30$ mjesecno. ![]() Po meni je uvijek puno bolje naci lokalne partnere nego inficirati sve sa google-om. |
![]() |
![]() |
#23 |
PC Ekspert šerif
|
Gle, nemam pojma koliko će donosit, niti znam tehničku pozadinu. Samo znam da nam normalni banneri niti približno nisu popunjeni, a od nekud se sve mora financirat. Ovo je uredno i odgovor svima kojima ovakve stvar smetaju. Ako mislite da se ovakav projekt može vodit s 0 kn, probajte i vi, pa će vam Hrvatska web realnost možda biti malo jasnija. |
![]() |
![]() |
#24 | |||
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#25 |
Administrator
|
Ne kužim, ovo bi trebalo biti kao novo? Pa pogledajte malo strane forume i stranice (čiji zaposlenici btw. prilično dobro i unosno žive od pisanja i recenziranja) a stranice bez problema funkcioniraju i mogu plaćati održavanje i honorar za ljude - i oni su puni reklama, oglasa i svega ostaloga. A kada mi pokušavamo preživjeti, doslovno, to je onda kao problem? To što neki ovdje misle da mi zarađujemo silne pare i kupujemo avione neću ni komentirati...Istina je daleko, daleko od toga. Neki ovdje ulažu svoje novce i ostalo da bi ovo funkcioniralo, tj. da bi se vi mogli žaliti kako je forum ošo ili što već. Bravo, hvala i sretno... |
![]() |
![]() |
#26 |
EMP moderator
|
Što se mene tiče, stavite ono što mislite da će pomoći pa makar bilo sve u reklamama, bitno samo da PCE ostane online. Kad si kupim helić jedan... ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Doktor znanosti!
|
Ma šta se svi žalite meni ne smeta ni najmanje..Samo probajte se držati tehničke robei takvih dučana a može i mobova..Jel moguće npr neko napiše npr Ati 9550 i daje link za neki hr dučan u kojem je najjeftzinija ta grafa..ili tak neke korisne stvari..Znam da ima nabava ali i ovo bi bilo fora..Mobiteli su isto ok...ja idem par puta tjedno na tele2 site pa usput tu tražim vidim link i kaj pomognem pce s klikanjem na njega.. |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Ajde neću komentirati ove oglase jer vidim da neće imati odjeka u glavama vlasnika ali me druga stvar bode u oči... Ovo je po meni prikladno objašnjenje jednog vicemoderatora: Citiraj:
Citiraj:
Ali zar su vam stvarno potrebni ovakvi komentari: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ovaj podforum se zove komentari...pa nek ljudi onda bacaju komentare. Nije vam sila na svaki odgovarati. Na isti način slobodno gledajte i ovaj post, čisto kao komentar...
![]() |
#29 |
PC Ekspert šerif
|
Dobro, slažem se da smo horza i ja malčice pretjerali, ali s obzirom da uvijek naletavamo na sličan stav kad god se pokrene bilo kakva rasprava oko reklama il sličnih sadržaja koji se vrte na PCE-u, uvijek ispada da mi mlatimo bijesne pare pa nam nije dosta i želimo eksploatirati PCE do maksimuma. I što je najbolje, uvijek se nađu komentirati ljudi koji nemaju blage veze o realnom životu odnosno još uvijek žive s mamom i tatom, a sretni su kad imaju 100 za napit se za vikend (btw. da, i ja sam jednom bio takav, također sam i drugčije razmišljoa zbog toga o mnogim stvarima). I eto me opet, radim ono što nisam htio raditi, pretvaram ovo u nekakvu diskusiju premda diskusije ne bi trebalo biti. Reklame su tu, da li će ostati ne znamo, ali nekakvih reklama će uvijek biti. S obzirom da nitko ne plaća članarinu, niti reklame ikome kradu novac iz džepa, držimo da vam ne bi trebale smetati. Meni osobno ne smetaju, niti ovdje, niti na drugim websiteovima. Jedina reklama koja mi smeta je flash pop up prozor s nekom animacijom, ali s obzirom da sam upoznat koliko se dotični plaća i koliko znači nekom websiteu financijski, mogu ga istrpit. |
![]() |
![]() |
#30 | |
Administrator
|
Citiraj:
Shodno tome, ako je svima sve jasno mislim da bi trebali završiti s ovom pričom. Tu smo gdje jesmo, imamo to što imamo i ako više nema nejasnoća - ne vidim razloga za daljnju raspravu. Slažete se? |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|